GÜNDEM

İşte Yok Böyle Dans'ın yarışmacıları

Bu yıl yelpaze çok geniş. Manken, sunucu, şarkıcı, rallici ve hatta bir bilimadamı var.

İşte Yok Böyle Dans'ın yarışmacıları
GAZETECİLER.COM - Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran "Yok Böyle Dans" bu pazar başlıyor. Yarışmanın favorisi Nez...

Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği Yok Böyle Dans'ta bu kez hem müzik hem spor hem de mankenler dünyasından ünlü isimler var.

Acun Ilıcalı ile birlikte Asena, Tan Sağtürk ve Sait Sökmen'in jüri üyeliği yapacağı programda bilim dünyasından da isimler var.

İŞTE YARIŞMACILAR

Bu sene şarkıcı Nez, 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda, manken-sunucu Özlem Yıldız, modacı Ivana Sert, şarkıcı Hakan Peker, şarkıcı Aşkın Nur Yengi, oyuncu Alp Kırşan, ralli pilotu Burcu Çetinkaya, şarkıcı Altay, eski futbolcu İlhan Mansız, manken Şenol İpek, manken Özge Ulusoy, Survivor yarışmasından tanıdığımız Aydın ve Helin Avşar dans pistinde kıyasıya yarışacak ünlüler olacak.

Geçtiğimiz sezon Azra Akın'ın birinci olduğu "Yok Böyle Dans", koreografilerinden kostümlerine birbirinden farklı ve göz kamaştıran dans gösterileriyle 9 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor...

ÇOK OKUNANLAR