REKLAM

İşte tüm zamanların en iyi reklam afişi!

Ünlü reklam ajansı TBWA’nın WonderBra iç çamaşırı markası için 90’larda hazırladığı “Hello Boys (Selam çocuklar) isimli afiş çalışması İngiltere’de ‘tüm zamanların en iyi reklam afişi’ seçildi…

İşte tüm zamanların en iyi reklam afişi!
Ünlü reklam ajansı TBWA’nın WonderBra iç çamaşırı markası için 90’larda hazırladığı “Hello Boys" (Selam çocuklar) isimli afiş çalışması İngiltere’de, Outdoor Media Center işbirliğiyle yayınlanan Campaign’s Outdoor Hall of Fame isimli web sitesinde tüm zamanların en iyi tasarlanmış afişi seçildi.

İkinci sırada ise Saatchi & Saatchi’nin 1970’lerde muhafazakar parti için hazırladığı “Labour Isn’t Working (İş işini yapmıyor)” isimli işsizlik temalı afiş yer alıyor. 

Bir ikon haline gelen Caxton tarafından 1914’te ordunun askere almak için kullandığı “Lord Kitchener Wants You (Lord Kitchener seni istiyor) isimli reklam afişi yer alıyor. Listenin ilk on sıralamasında TBWA’nın Apple afişi ve AMV’nin The Economist dergisi için hazırladığı afişler de yer alıyor. 

Listede yer alan 100 afişi ve ilk 10 sıralamasını Outdoor Hall of Fame microsite sitesinden inceleyebilirsiniz.

10,000’den fazla okuyucunun yapmış olduğu oylama sonucu ünlü ajans yöneticileri ve tanınmış editörlerden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 100 reklam afişi seçildi.
www.medyaloji.net
ÇOK OKUNANLAR