GÜNDEM

İşte Ekrem Dumanlı'nın gerçek maaşı

TRT'nin açıkladığı listeye göre partneri Ergun Babahan'ın yarısı kadar maaş alıyor görünüyordu. Oysa bakın gerçek rakam neymiş;

İşte Ekrem Dumanlı'nın gerçek maaşı
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) - TRT'nin açıkladığı maaş listesine göre Ekrem Dumanlı, program partneri Ergun Babahan'dan çok daha az maaş alıyor görünüyordu.

Gazeteciler.com araştırınca ortaya çok farklı bir manzara çıktı.
TRT'nin açıkladığı listede Ekrem Dumanlı'nın program başına 1.475 TL aldığı yazılı. Dumanlı, bu parayı ilk 6 bölüm için aldı.

GERÇEK RAKAM FARKLI

Programın ikinci 6 aylık bölümü için Ekrem Dumanlı'nın aldığı maaşta artırıma gidilmiş. Dumanlı'ya bölüm başına verilen 1.450 TL'lik ücret iki katından daha fazla bir zamla 3.200 TL'ye çıkarılmış.

Yani Dumanlı ilk başta aylık 5.900 TL kazanırken, ikinci 6 aylık dilimde kazancı aylık 12.800 TL'ye yükselmiş...

ÜCRETSİZ YAPARIM DİYE MEKTUP YAZMIŞTI
PARTNERİ TRT'DEN EN YÜKSEK
ÜCRETİ ALIYOR
TRT'nin soru önergesi üzerine açıkladığı maaş listesine göre TRT'den en fazla parayı Ekrem Dumanlı'nın program partneri Ergun Babahan alıyor. İkinci sırayı Ekrem Dumanlı, üçüncü sırayı Taha Akyol, döndüncü sırayı ise Fehmi Koru alıyor.

Star yazarı Ergun Babahan'a Çıkış Yolu programı için haftalık 3.250 TL ödeme yapılıyor. Aylık kazancı 13 bin TL...


Üstelik bu zam "Çıkış Yolu"nu gönüllü olarak (mümkünse ücretsiz) sürdürmeyi talep ediyorum" mektubunu yazdıktan sonra gerçekleşmiş...

İşte Dumanlı'nın Mart ayında TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e yazdığı o mektup:

"Çıkış Yolu" adıyla bir program teklifi geldiğinde, bunu milletimize hizmet çerçevesinde memnuniyetle kabul ettim. Bu program için para talebim olmadığı gibi herhangi bir pazarlığım da olmadı.

Ömrü boyunca müstağni yaşamış bir aydın olarak sizden "Çıkış Yolu"nu gönüllü olarak (mümkünse ücretsiz) sürdürmeyi talep ediyorum."
ÇOK OKUNANLAR