RATİNG

İşte Cüneyt Özdemir'in ekran karnesi?

Peki Cüneyt Özdemir'in geçen pazartesi başlayan ekran karnesi nasıl? Kanal D reytinglerde istenilen başarıyı elde edebildi mi?

İşte Cüneyt Özdemir'in ekran karnesi?
GAZETECİLER.COM - ÖZEL HABER - CNN Türk'ün deneyimli ismi Cüneyt Özdemir, 3 Kasım Pazartesi gününden bu yana Kanal D izleyicisiyle 'Anchorman' olarak buluşuyor. Bugüne değin pek çok program sunan, muhabir olarak defalarda kameraların karşında haber aktaran, belgeseller ile izleyicisiyle buluşan Cüneyt Özdemir'in geçen hafta başladığı Anchorman'lik deneyiminde oldukça heyecanlı olduğu da ortada.

Özdemir, izleyiciye "haberin içine sokağa inme" sözü verirken, 15 yıllık 5N1K macerasını CNN Türk'te ve geride bırakarak Kanal D'ye transfer oldu.

Hatta öyle ki Özdemir'in gelmesiyle birlikte,  Kanal D'de uzun süredir Yayın Koordinatörü olarak görev yapan Deniz Arman ve Haber Müdürü olarak görev yapan Salih Selçuk başta olmak üzere 7 ismin görevlerine de son verildi.

Peki Cüneyt Özdemir'in geçen pazartesi başlayan ekran karnesi nasıl? Kanal D reytinglerde istenilen başarıyı elde edebildi mi?

GEÇEN AY KANAL D HABER KAÇINCIYDI?

İşte rakamlar aşağıda. Kanal D'nin geçen haftaki performansı ne yazık ki hiç de beklenen gibi olmadı. Kendileri için koydukları sınır ne olmutu bilinmez, ancak Ekim ayının ilk haftası, yani geçen ay Kanal D Ana Haber Total'de iki defa 7., 8., 9., en kötü 13. sırada yer alıyordu.

CÜNEYT ÖZDEMİR İLE KAÇINCI OLABİLDİ?

Cüneyt Özdemir ile birlikte ise Kanal D Haber Total'de sadece bir kez 8. olabildi. Diğer günler 12., 15. ve hatta 17. olabildi.

Dediğimiz gibi rakamlar aşağıda TOTAL ve AB gruplarında diğer haber bültenleri ile karşılaştırdığımızda Cüneyt Özdemir, ilk hafta ne yazık ki beklenen başarıyı sergilemeyemiş gibi görünüyor. Umarız, bu hafta zincirlerini kırar, reytinglerde sıralamasını yükseltir.
Deneme
Deneme
Deneme
Deneme
Deneme
ÇOK OKUNANLAR