TV HABER

"Tarafsızlığını yitirdi, gönderdik" iddiasını çökerten atama!

Doğan Grubu, "tarafsızlığını yitirdi" iddiasıyla İrfan Değirmenci'nin görevine son vermişti. Onun yerine getirilen isim ise DEğirmenci'nin taraflılığına rahmet okutacak cinsten...

"Tarafsızlığını yitirdi, gönderdik" iddiasını çökerten atama!

Sosyal medya hesabından anayasa referandumunda 'HAYIR' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci, "tarafsızlığını yetirdi" gerekçesiyle Kanal D'den kovulmuştu.

Ancak Değirmenci'nin yerine Kanal D'nin sabah haberlerinin emanet edildiği isim "taraf olma" konusunda İrfan Değirmenci'ye rahmet okutacak birisi oldu...

Kanal D'nin sabah haberleri bundan sonra CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa'ya emanet edildi...

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE HAKARET ETTİ

Ancak Emin Çapa, 15 yıldır 'Türkiye batıyor' diye ekranda sürekli kriz geliyor yorumlarıyla dikkat çekiyordu.

Emin Çapa, "kriz geliyor" sloganını geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla 15 Temmuz şehitlerine hakaret etme derecesine yükseltmişti...

Emin Çapa 1 Aralık 2016 günü dolardaki ani yükseliş üzerine sosyal medya hesabından "Dolar 3.46'yı aştı. Ne oldu, dolar sevgisi vatan sevgisini geçti mi? "Tankların önüne yatarız, dolarımızı satmayız" mı? Kahramanlar nerede?" şeklinde bir paylaşımda bulunmuş ve büyük tepki çekmişti.

KANAL D'DEN EMİN ÇAPA AÇIKLAMASI

Kanal D'den Emin Çapa'nın atamasıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Olayların perde arkasını derinlemesine araştıran, gün yüzü görmemiş en karmaşık konuları dahi yalın bir dille anlatan, ekonomi-hayat ilişkisini Türkiye'de en iyi kuran gazetecilerden biri olan Çapa, bundan böyle sabah haberlerinde Kanal D izleyicileriyle buluşacak.

CNN TÜRK'teki kariyerine 1999'da editör olarak başlayan Emin Çapa, 18 yıldır Doğan Grubu'nun en kıdemli isimleri arasında yer alıyor.

Başarılı gazeteci Emin Çapa’nın düzenli ilgilendiği alanlar arasında sanat tarihi, sanat-siyaset ve ekonomi ilişkisi, askeri strateji, astronomi, astrofizik, astrobiyoloji ve tarih, inovasyon, teknoloji ve amatör bahçıvanlık yer alıyor.

Çapa, kendine özgü yorumuyla, tarafsız duruşu, objektif bakışı, güvenilir kimliğiyle Türkiye ve Dünya’daki gelişmeleri yakında Türkiye’nin kanalı Kanal D ekranlarında izleyicilerle paylaşacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar