POLEMİK

Talat Atilla bombayı patlattı: Aylin Nazlıaka kimi yumruklamak istedi?

Gazeteci Talat Atilla, CHP'den ihraç edilen milletvekili Aylin Nazlıaka'nın bir milletvekilini yumruklamaya çalıştığını iddia etti.

Talat Atilla bombayı patlattı: Aylin Nazlıaka kimi yumruklamak istedi?

Türktime sitesi sahibi ve yazarı Talat Atilla, CHP'den ihraç edilen bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka için bomba gibi bir iddiayı ortaya attı.

Talat Atilla bugünkü köşesinde Aylin Nazlıaka'nın CHP'ye dönüşüne engel olduğunu düşündüğü CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın üzerine yürüyerek yumruk atmaya çalıştığını köşesine taşıdı.

İşte Talat Atilla'nın bugünkü köşesinden bir bölüm:

CHP’li vekil Yılmaz: Nazlıaka tokat atmak için üzerime yürüdü!
 

 
CHP’den ihraç edilen Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, partiye gelişine itiraz eden CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın üzerine yürüyerek yumruk atmaya çalıştı. İşte o skandalın tüm ayrıntılarını Nazlıaka’nın üzerine yürüdüğü CHP Milletvekili Necati Yılmaz’a sordum.

Aylin Nazlıaka’nın CHP’den ihracı ile sonuçlanan Atatürk’ün fotoğrafının TBMM’den indirilmesi olayını biliyorsunuz.

Bu satırların yazarının yaptığı haberi önce yalanlayan Aylin Nazlıaka, köşeye sıkışınca, “Atatürk’ün fotoğrafını CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz indirdi” demiş, Atatürk’ün fotoğrafını Yılmaz’ın indirmediği ortaya çıkınca da, CHP’ye iftira attığı gerekçesiyle partiden ihraç edilmişti.

İşte o Nazlıaka, geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP’nin ilk Parti Meclisi (PM) toplantısında (11.02.2018) yine büyük bir skandala imza attı. Ankara bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Partiye yeniden kabulüne itiraz eden CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın üzerine yürüyerek yumruk atmaya çalıştı.

CHP genel merkezinde meydana gelen o skandalı, CHP Ankara Milletvekili ve PM üyesi Necati Yılmaz’a sorduk. Yılmaz’ın yanıtları herkesi şoke edecek. 

SORU: Necati bey iyi günler. Bu arada geçmiş olsun.

YILMAZ: Sağolun Talat bey. Ne için geçmiş olsun, anlayamadım?

SORU: Aylin Nazlıaka CHP genel merkezinde üzerinize yürüyerek size tokat atmaya çalışmış.

YILMAZ: Talat Bey Atatürk’ün fotoğrafının indirilmesi olayını siz ortaya çıkardınız. Ne bir gün sizi aradım, ne haber gönderdim.

SORU: Doğru..

YILMAZ: Ben Parti Meclisi üyesi ve CHP’nin Ankara Milletvekiliyim. Sorumluluklarım var. Şimdiye kadar bana bu kadının attığı yalan ve iftiralarda bile konuşmadım.

SORU: Parti yara almasın derken Türkiye 58 gün Atatürk’ü tartıştı. Partinin yara almaması tezinize saygılıyım, bunu anlıyorum ama artık Aylin Nazlıaka CHP Milletvekili değil. Dolayısı ile sizinle aslında bir CHP meselesini konuşmayacağız.

YILMAZ: Benim konuşamayacağım konular var.

SORU: Konuşamayacaklarınızı konuşmayalım, konuşabileceklerinizi konuşalım o zaman. Sizin dediğiniz gibi yapalım. Hay hay. 

YILMAZ: Evet. 

SORU: Ankara bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP genel merkezinde sizin üzerinize yürüyerek tokat atmaya çalıştı mı?

YILMAZ: Bir şeyler oldu…

SORU: Artık CHP’li olmayan bir bayan Milletvekilini konuşacağız. CHP’yi değil. Neden size tokat atmaya çalıştı Aylin Nazlıaka?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar