GÜNDEM

Takvim Amanpour'a meydan okudu!

Gazete bugün "Hodri Meydan" manşetiyle çıktı ve CNN'in ünlü muhabiri Christane Amanpour'a gerçek bir röportaj yapmayı önerdi.

Takvim Amanpour'a meydan okudu!
GAZETECİLER.COM - Takvim Gazetesi medya tarihine kötü bir notla geçecek sahte röportajını savunmaya devam ediyor. Gazete bugün "Hodri Meydan" manşetiyle çıktı ve  CNN'in ünlü muhabiri Christane Amanpour'a gerçek bir röportaj yapmayı önerdi.

DenemeTakvim'in CNN'e övgü twitleri ortaya dökülen Haber Müdürü Mevlüt Yüksel ise
Taksim meydanında Amanpour'a meydan okudu ve "Gelsin burada kozlarımızı paylaşalım, yalanlarını yüzüne vurayım" dedi...

Dünyaca ünlü savaş muhabiri Amanpour, asparagas röportajı öğrenince twitterdan mesaj atıp "Benimle sahte röportaj yapan Takvim yaptığından utanmalı"  demişti.

İşte Takvim gazetesinin bugün yine manşetine taşıdığı o haber:

"CNN'in kirli oyununu TAKVİM bozdu. Mevlüt Yüksel Taksim'e çıkıp, 'yalan kadın' Amanpour'a meydan okudu: Cesaretin varsa, çık meydana

CNN International, yalan haber yaparak gerçekleri sakladı. Bültenlerinin ana gündem maddesi Gezi Parkı eylemi oldu. Sunucu Christiane Amanpour, Türkiye'yi savaş bölgesi gibi gösterdi. Gözaltına alınan DHKP-C'lileri ise "masum" diye niteledi.

KENDİSİNİ SAVUNDU

TAKVİM ise CNN'e anladığı dilden cevap verdi! Haber müdürümüz Mevlüt Yüksel, ülkemizi dünyaya kötüleyen Amanpour'a ders vermek için "yalan kadınla" sahte röportaj yaptı. Yüksel, "Kirli itiraf" başlığıyla sunucunun "Her şeyi para için yaptık" dediğini yazdı. Habere ise "CNN'in haberciliğini yaptık. Bu söyleşi gerçek dışıdır" notunu ekledi. Taş ise adresine ulaştı! 1 milyar 500 bin kişinin izlediği haber kanalı, savunmaya geçti. Daha önce twitter'dan, "Sahte röportaj yapan Takvim utanmalı" diye yazan Amanpour, önceki geceki canlı yayında Gezi hakkında yaptığı yalan haberlere hiç değinmedi. Sadece "Takvim'e röportaj vermedim" demekle yetindi. Başta ABD olmak üzere dünya basını da CNN'in yalan haberciliğini masaya yatırdı.

'HESAP ZAMANI'

Haber kanalı CNN'in "kirli oyununu" ortaya çıkartan Mevlüt Yüksel ise dün Gezi eyleminin merkezi olan Taksim Meydanı'na çıktı. Buradan Amanpour'a meydan okudu. Yüksel, yalan haberciliğe imza atan Christiane Amanpour'a "Herkesi kandırdın. Gerçekleri konuşmaya cesaretin varsa bu meydanda hesaplaşalım. Yoksa aynı senaryoyu uygulamaya başladığın Brezilya'ya giderim. Oradaki gençleri nasıl kışkırttığını yazarım" dedi.

AMANPOUR CESARETİN VARSA GEL!

Vatandaşlar yalan haberciliğe "Dur" diyen Mevlüt Yüksel için facebook ve twitter'dan "Diren Mevlüt" adıyla hesap açtı. Facebook'ta ayrıca "Evde bekleyen sessiz topluluk adıyla sayfa açıldı.

CEKETİ DEĞİŞTİRDİ

CNN tarzı bir haberle küresel tezgahı ortaya çıkartan Mevlüt Yüksel, sosyal medyada fenomen oldu. Yüzbinlerce kişi, "Diren Mevlüt, seni yedirmeyiz" dedi. Okuyucuların, "Hep aynı ceketi giyiyorsun" eleştirilerine kulak veren Mevlüt Yüksel, Taksim Meydanı'na çıkarken siyah ceket giymeyi ihmal etti.


ÇOK OKUNANLAR