GÜNDEM

Survivor'da sürpriz ayrılık! Adaya veda eden isme bakın

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı dün akşam gerçekleşen eleme gecesiyle birlikte belli oldu. Adaya Damla mı, Cumali mi yoksa Hakan mı veda etti...

Survivor'da sürpriz ayrılık! Adaya veda eden isme bakın

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının ardından gerçekleşen eleme geceleri oldukça üzücü olmaya devam ediyor. Değişen konseptin ardından da istediği performansa ulaşamayan gönüllüler takımı oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmişti ve adalarından birinin eleneceği kesinleşmişti. Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Cumali, Hakan ve Damla'yı belirlemişti. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim.

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı gerçekleşen ada konseyiyle birlikte, takımlarının ortak kararıyla ilk eleme adayını Cumali olarak belirlemişti. Ardından bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem ise sürpriz bir karar vererek Hakan'ın adını verdi ve Hakan ikinci eleme adayı oldu. İkinci kez dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bu sefer takım kararıyla Damla'nın ismini eleme adayı olarak belirlemişti ve üçüncü aday Damla olmuştu. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Cumali oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar