GÜNDEM

Survivor'da Mesut Yar'ı yerin dibine soktular

Yarışmaya dair spekülasyon yazıları kaleme alan Mesut Yar'a survivorda Acun'dan tepki geldi.

Survivor'da Mesut Yar'ı yerin dibine soktular
GAZETECİLER.COM- Posta yazarı Mesut Yar'ın Survivor yarışmasıyla ilgili yazılarına canlı yayında çaktılar. Acun Ilıcalı'da yarışmacılara destek çıktı ve "Niye böyle bir şey yaptı anlamadım" dedi...

Survivor yarışmasında bu kez Mesut Yar'ın meşalesi söndürüldü. Mesut Yar'ın, Survivor yarışmasının birincisinin İhsan olacağına ilişkin spekülasyon dolu yazıları belli ki ekipte büyük tepki çekmişti. Bu tepki de yarışmacılardan İhsan aracılığı ile dile getirildi.

O YAZIYI OKUDULAR

MESUT YAR YANITI TWİTTER'DAN VERDİ

"Beni böyle mi vuracaksınız? Bel altından yani. Bu kadar bağırdığınızı görünce anladım ki hakikaten insanları salak yerine koyuyormuşsunuz...

Hiç tanımadığınız bir adam size saydırmaya başladıysa ayağına, bir köpek size havlamaya başladıysa da kuyruğuna basıyorsunuz demektir.Devam!

Survivor'daki kepazeliğe gelince; söz hukukta. Avukatlarım ciddi bir "Televizyonculuk dersi" hazırlıyor ilgililere. Çok güleceğiz çoookkkk!!"

Dün akşamki bölümde İhsan, TV8 Genel Müdürü'nün Mesut Yar hakkında yaptığı bir açıklamayı okudu. Bunu internetten bulduğunu söyleyen İhsan'a, Acun Ilıcalı da uzun uzun söz hakkı verdi ve yazıyı okuttu. O yazıda Mesut Yar'ın TV8 hakkında yazdığı bir eleştiriye kanal yöneticisinin verdiği yanıt vardı. Yanıtta da Mesut Yar'ın "eşinin prodüksiyon şirketine iş almak için santajlar yaptığı" iddia ediliyordu.

MESUT YAR KISKANÇLIK KRİZİNDE Mİ?

Mesut Yar'ın mesleki başarısızlık nedeniyle kendilerine çattığını söyleyen İhsan, "Mesut Yar bir köşe yazarı ve tv eleştirmeni. Ama aynı zamanda eşinin prodüksiyon şirketinin yaptığı yarışmaları da sunan bir adam. Karar verememiş ne olduğuna. Bu yarışma programları tutmadığı için bizimki gibi yarışmalara dil uzatarak kendini lekeliyor" dedi.

ONA YAKIŞMADI DOĞRUSU

Mesut Yar'ı kasıtlı olarak yarışma ve kendisi hakkında yazı yazmakla suçlayan İhsan'a, Acun Ilıcalı da destek verdi. Acun, Mesut Yar için;
-"Survivor gibi heyecanlı finali olan bir yarışmanın şampiyonunun daha çekilmeden İhsan olduğunu yazıp töhmet altında bırakması yakışmadı doğrusu. Sonuç itibariyle kendisi de bu sektörde olan biri niye böyle bir şey yaptı onu anlamakta güçlük çekiyorum." dedi.

Bu sözler üzerine İhsan, "Şimdi benim şampiyon olmamdan siz zarar görmez misiniz?" deyince Acun Ilıcalı, Mesut Yar'a ince bir gönderme yaptı ve "Ben Mesut Yar'ın söylediği bir şeyden zarar görmem" dedi.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ SÖZLER;


ÇOK OKUNANLAR