GÜNDEM

Survivor'da Cumali ünlülere geçiyor mu Acun'dan flaş yanıt!

Survivor 2018, TV 8 ekranlarında tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz bölüme Nagihan Karadere'nin Acun'dan isteği damga vurmuştu.

Survivor'da Cumali ünlülere geçiyor mu Acun'dan flaş yanıt!

Sürekli oyun kaybeden hem aç kalan ve sürekli eksilen gönüllüler takımının ilerleyen günlerde ne yapacağı çok merak edilirken, Nagihan Karadere'nin Acun Ilıcalı'dan isteği herkesi şoke etmişti.

Survivor 2018 , Funda Alkayış'ın elendiği 43.son bölümde Nagihan Karadere Acun Ilıcalı'dan Cumali Akgül'ün ünlüler takımına gönderilmesini şu sözlerle istemişti ''Bu akşam bir güçlü yarışmacıyı daha kaybettik. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Takımımızın durumu ortada. Oyun bittikten sonra herkes ağlama modundaydı. Yeni gelen arkadaşlar bir haftada halsiz kaldıklarını, bizim aylardır dayanmamızın mucize olduğunu söylüyorlar. Buraya gelmeden konuşma yaptık, buna Hakan katılmadı. Konuşacağımız şey sizin için uç bir nokta olabilir. All Star özellikle erkekleri çok güçlü. Cumali'yi biz iki ay misafir ettik. Dilim varmıyor ama çok saçma gelebilir. Biraz ayaklanmamız adına Cumali'yi karşı takıma transfer etme imkanınız varmı? Çok zor durumdayız' dedi.

  • 'CUMALİ'Yİ ÇOK SEVİYORUZ AMA...'

    Cumali'yi çok sevdiklerini ama takıma katkısı olmamasından dolayı karşı takıma geçirilmesini istediklerini ifaden eden Nagihan, 'Cumali ara ara sürprizler yaparak oyun kazanıyor. Ama genelde katkısının olmadığını biliyoruz. Kendisi de sporcu olmadığını ve elinden bu kadarının geldiğini söylemişti. Artık konuşacak halimiz yok. Kelimeleri dahi seçemiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama Cumali'nin katkı sağlayamaması bizi zor durumda bırakıyor' şeklinde konuştu.

    O an net bir yanıt vermeyen Acun Ilıcalı, Nagihan'a bu talebin değerlendirileceğini ve daha sonra yanıt verileceğini söylemişti. Ayrıca Ilıcalı 'Cumali çok sevdiğim bir yarışmacı. İçi dışı bir çok dobra çok sevdim kendisini. Tam bir Anadolu insanı. Size de hak verdiğim noktalar var. Cumali buraya sportif testlerden geçerek gelmedi. Ancak Cumali'yle devam ederseniz oyunları kazanabileceğinizi düşünüyorum. Son oyunlarda 10-9, 10-8 gibi skorlarla kaybettiniz. Son yumruğu vurabilirsiniz. Ancak talebinizi anladım. Buna bireysel olarak evet ya da hayır diyemem. Bu akşam arkadaşlarımla toplanıp değerlendireceğiz ve size kararımızı ileteceğiz. Bu çok yönlü bakılacak bir olay' ifadelerini kullanmıştı. 

    ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'IN BU İSTEĞİNE YENİ BÖLÜMDEN ÖNCE YANIT

    Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olayla ilgili yorumunu yaptı. Instagram'da yarışmada konuştuğu videoyu paylaşan Acun Ilıcalı, not olarak ise 'Benim bu konudaki görüşüm belli; voleybol oyununda Cumali mi vardı da Gönüllüler kaybetti? Sema’nın mide problemi vardı, iyileşti. Dünkü oyunda oynadı. Sevgiler' yazdı. Ilıcalı'nın bu yorumu, Cumali isteğine olumsuz karar verecekleri şeklinde yorumlandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar