DİZİ DÜNYASI

Survivor şampiyonu Atakan Arslan Çukur'da oynayacak

Avatar ve Paşa lakaplı Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan, Çukur dizisinde oynayacağı iddialarıyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Survivor şampiyonu Atakan Arslan Çukur'da oynayacak

Survivor programıyla adını geniş kitlelere duyuran Atakan Arslan, YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri programına konuk oldu. Arslan, “Survivor’dan önce eşim Serap ile spor salonunda tanıştık, çok fazla özel hayatım ile gündemde olmak istemediğim için ve ilişkimiz henüz çok yeni olduğundan dolayı, hayatımdaki insanların ilişkimi ekrandan öğrenmesini istemedim” dedi.

''KARALAMA KAMPANYASININ BİR PARÇASI OLDU''

 Türk halkına hakaret etmekten dolayı yargılandığı davada beraat eden Survivor şampiyonu Avatar Atakan konu hakkında şöyle konuştu: “Survivor yarışmasına katıldıktan sonra popülerlik kazandım. Bu popülerliğin sonunda beni karalamak için bir video medyaya sızdırıldı. Sanki ben Türk halkına hakaret etmişim gibi lanse edildi. Magazin programları da bu karalama kampanyasının bir parçası oldu.”

avatar atakan

''KESİN OLARAK GERİ DÖNÜŞ ALMADIM''

Arslan, hakkında çıkan Çukur dizisine oyuncu olarak girecek iddialarına da yanıt verdi. Arslan, “Çukur dizisinin yapım ekibi ile görüşmeler yaptım, fakat onların süreci nasıl ilerliyor bilmiyorum, henüz kesin olarak geri dönüş almadım hala olabilir” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar