GÜNDEM

Survivor Nagihan'a büyük şok!.. bakın kocası ne yaptı?

Survivor Nagihan Karadere'nin eşinin çırılçıplak mesajı olay yarattı. Nagihan Karadere kocasının bu çıplak mesajını yakalayınca boşanma kararı aldı.

Survivor Nagihan'a büyük şok!.. bakın kocası ne yaptı?

Survivor yarışmasındaki azmiyle dikkat çeken Nagihan Karadere'nin eşinin çırıpçıplak mesajı olay yarattı. Nagihan Karadere kocasının bu çıplak mesajını yakalayınca boşanma kararı aldı.

 

NAGİHAN'IN EŞİNİN ÇIPLAK FOTOĞRAFI

Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe'nin söz konusu fotoğrafı bir kadına gönderdiği ortaya çıktı. Kadın da ona videolarını atmış.

 

NAGİHAN'IN NAMUSLU KOCASI

Nagihan Karadere'nin eşinin bu çıplak fotoğrafı evlerinin banyosunda çektiği öne sürülüyor. Fotoğraf sosyal medyada Nagihan'ın namuslu kocası mesajı ile paylaşıldı.

 

NAGİHAN KARADERE EŞİNİ BOŞUYOR

Renkli Sayfalar programının iddiasına göre Nagihan Karadere fotoğrafı görünce boşanma kararı aldı.

 

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR'DA ALDATILDI

İddiaya göre Nagihan Karadere'yi kocası o Survivor'dayken aldattı. Fotoğrafı da bir kadına gönderdiği o kadının da çıplak kareyi ifşa ettiği söyleniyor.

NAGİHAN KARADERE AĞLADI

İhaneti öğrenen Nagihan Karadere yıkıldı. Ağlayarak ihanete tepki veren Nagihan Karadere canlı yayına bağlanmakta zorlandı.

ŞOKTAYIM DEYİP AĞLIYOR

Renkli sayfalar sunucuları ulaştıkları Nagihan Karadere'nin ağlamaktan konuşamadığını anlattılar. Görüntülerle yıkılan Nagihan Karadere telefonda 'şoktayım' dedikten sonra sürekli ağlamış.



O KADIN FOTOĞRAFLARI BANA GÖNDERİP 10 BİN DOLAR İSTEDİ

Daha sonra TV 8'deki Göz6 Panaroma programına katılan Nagihan Karadere, kocasının çıplak fotoğrafları ile tehdit edildiğini söyledi. Romanya numarasından kendisini arayan bir kadının; '10 bin Euro verirsen görüntüleri dağıtmaktan vaz geçerim. Eşinden istedik. Eşin vermiyor.'  diyerek kendisinden para istediklerini söyledi.  

ÇOK OKUNANLAR