GÜNDEM

Survivor Nagihan Hollywood yolcusu

Hollywood'daki 'Vikingler' adlı filmde oynayacak olan Nagihan Karadere, rolünün hakkını vermek için spor salonundan çıkmıyor.

Survivor Nagihan Hollywood yolcusu

Survivor isimli yarışma ile geniş kitlelere adını duyuran rekortmen atlet Nagihan Karadere, dur durak bilmeden çalışmalara başladı. Her gün 3 saat idman yapan milli atletimiz çalışması ve hırsıyla görenlerde şaşkınlık yaratıyor.

Profesyonel sporculuk yaşantısına Fenerbahçe spor kulübünde başlayıp devam eden başarılı atlet yaşadığı sakatlıkları hırsıyla yendi. Sporculuk hayatının zirvesindeyken geçirdiği sakatlığa iyileşmez gözüyle bakanları çalışkanlığıyla mahcup ederek rekorlara imza attı.

Üniversite Olimpiyatlarında ülkemize madalya getiren ve kırdığı Türkiye rekoru egale edilemeyen Nagihan Karadere “Dışardan herkes kolay sanıyor Nagihan Karadere olmak kolay değil, eleştiriyor, anlamıyorlar kimse bilmez ben ülkeme madalyayı sakat bacağımla acılar içinde sadece içimdeki iman gücümle getirdim. Ben Survivor Nagihan olmak için acıların içinden koştum” dedi. 

Viking hazırlığında

Oyunculuk dünyasına adım atan Nagihan Karadere, oynadığı “Ah Be İstanbul” isimli sinema filmi sonrası Hollywood’da anlaşmasını yaptığı 'Vikingler' adlı filmde oynayacak.

Viking kadınını canlandıracak olan Karadere, rolünün hakkını vermek için spor salonundan çıkmıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar