TV HABER

Survivor bu hafta kim elenecek? Bomba isimler!

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Ünlüler'i SMS oylamasına çıkardı.

Survivor bu hafta kim elenecek? Bomba isimler!

Bu hafta 3 ünlü isim için SMS oylaması yapıldı. İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Sabriye Şengül ve Şahika Ercümen isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı eleme adayı olarak ise bomba bir isim çıkardı.

Survivor 2017'nin 23 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Sema Apak oldu. Daha önce yapılan konseyde yine Ünlüler takımından Sabriye Şengül ve Şahika Ercümen diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

survivor

Önceki günlerde gerçekleştirilen ada konseyinde gerilen Sema ve Şahika arasında sular 23 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde de durulmadı. İki yarışmacı konseyin ardından bir kez daha tartışma yaşadı.

Önceki günlerde gerçekleştirilen ve gergin geçen ada konseyinde tartışma yaşayan Adem ile Serhat, dokunulmazlık oyunu öncesinde bir kez daha gerildi.

Survivor 2017'nin 23 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununda Tuğçe Melis ve Şahika mücadele sırasında gerginlik yaşadı. Rakibinin sert müdahalede bulunduğunu savunan Tuğçe Melis sesini yükseltti ve topu Şahika'ya fırlattı. Acun Ilıcalı duruma müdahale etti ve Tuğçe'ye ihtar verdi.

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Volkan Çetinkaya'ya verdi.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde dokunulmaz olacak isim ise Adem Kılıççı oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar