GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan Fatih Tezcan'ın iftiralarına tokat gibi cevap

Gazeteci Süleyman Özışık, Fatih Tezcan'ın iftiralarına Youtube'dan yayınladığı bir video ile cevap verdi.Savcıları göreve çağıran Özışık, kendisiyle ilgili iddiaların ihbar kabul edilip soruşturma açılmasını istedi.

Süleyman Özışık'tan Fatih Tezcan'ın iftiralarına tokat gibi cevap

Geçtiğimiz günlerde Fatih Tezcan, Süleyman Özışık ile ilgili çirkin itham ve iftiralarda bulunmuş, bazı haber siteleri de bunu manşetine taşımıştı. 

Süleyman Özışık, konuyla ilgili olarak sessiz kalmamış, sosyal medyadan Fatih Tezcan'a bu iftiralarla ilgili elinde bir belge varsa yayınlamasını istemişti. 

Yazar Süleyman Özışık, hakkındaki iftiralara yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.  Bazı belediye başkanlarına şantaj ve tehdit yoluyla baskı yapıp karşılığında 400 bin liraya yakın para aldığı iddiasına isyan eden Özışık, bunu dile getiren gazeteciye seslenerek, "Şerefin ve haysiyetin varsa elinde belge olduğunu söylüyorsun o zaman derhal bu belgeleri yayınla." dedi.

Sosyal medya üzerinden bu çağrısını yinelediğini belirten Özışık, şu saat itibariyle yayınlanmış belge olmadığını sözlerine ekledi. Savcıları göreve çağrıran Özışık, şunları söyledi:

HAKKIMDA İŞLEM BAŞLATIN
"Kendilerinden istirham ediyorum, bu iddiaları ihbar kabul edip benim hakkında işlem başlatın. Türkiye'de 3500 civarında belediye var. Herhangi bir belediyeden şahsıma aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma bahsedilen miktarın 50'de biri dahi yatırılmışsa namus sözü hemen istifa edeceğim."

İlişkide olduğu çevresinin HTS kayıtlarından ortaya çıkacağını, bunların evinde ve işyerlerinde arama yapılmasını isteyen Özışık, paranın onbiri çıkması halinde istifa edeceği sözünü verdi.



İŞTE SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN O VİDEOSU

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar