POLEMİK

Süleyman Özışık: Bunların elinden tedavi göreceğime...

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, Afrin operasyonuna karşı çıkan Mimarlar Odası ile Türk Tabipler Birliği'ni yerden yere vurdu..

Süleyman Özışık: Bunların elinden tedavi göreceğime...

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, Afrin operasyonuna karşı çıkan Mimarlar Odası ile Türk Tabipler Birliği'ni yerden yere vurdu..

Süleyman Özışık, TTB'nin "Savaşa hayır" bildirisi yayınlayarak gizliden PKK'ya destek verdiğini vurgulayarak "Bazılarını tenzih ederim ama bunların elinden tedavi olacağıma düşman kurşunu yemeyi yeğlerim" dedi.

İşte Süleyman Özışık'ın bugünkü yazısından bir bölüm:

ABD'nin önlerine attığı kemiği yalayanlar

Amerika'nın süper güç olmasının altında yatan en önemli nedenlerden biridir. Kendi sınırları içindeki hainleri anında ortadan kaldırır, başka ülkelerdeki hainleri ise besler ve büyütür.
Türkiye yıllardır bu korkunç düşüncenin ceremesini çekiyor.
On bin kilometre ötede olmasına rağmen içimizde öyle bir ağ kurmuş ki neredeyse her yere adamını yerleştirmiş. Parti, tarikat, oda, vakıf, spor kulübü, üniversite, ticari sektör, emniyet, ordu vesaire...
Hiçbirini es geçmemiş...
Son günlerde buji gibi meme yapanlara baktığımızda bu tabloyu çok daha net görüyoruz. 
Terörist seviciler âdeta zehirli mantar gibi türüyor. 
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne saldıramayanlar, Mehmetçik ile birlikte operasyon yapan ÖSO'ya saydırıyor. Teröristleri savunamayanlar "Savaşa hayır, barışa evet" kılıfıyla PKK'yı savunmaya çalışıyor. 
Allah aşkına...
Şöyle dönüp, adı Tabipler Odası olan kuruma bir bakın. Buradaki zevatın tıpla, sağlıkla bir ilgilerinin olduğunu kim söyleyebilir?
Adamlar, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine hakaret etmeyi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman askerlerine "İşgalci" demeyi, terör örgütlerine omuz vermeyi kendine görev edinmiş.
Yaptıkları son açıklamaya bakın!
Açıklamada imzası olanlar resmen PKK ve onun destekçisi ABD'nin önlerine attığı kemiği yalıyor.

***

Türk Tabipler Birliği’ne gelince…
Kendine faydası olmayanın ülkeye, millete faydası olmaz. Mimarlar Odası ülkenin sırtında bir kambur gibi duruyor. Olmasındansa olmaması daha faydalı olur düşüncesindeyim.
Tabipler Birliği mi?
Birlikte yer alan vatanperver kardeşlerimi tenzih ederim ancak hainlikte sınır tanımayan diğer tabiplerin elinden tedavi göreceğime, düşman kurşunu yemeyi tercih ederim.

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar