KİTAPLIK

Suç aletlerini romanla hediye etti

Yayınevi, cinayette kullanılan suç aletlerini de romanla birlikte dağıttı.

Suç aletlerini romanla hediye etti
TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda Türkiye'de ilk kez bir romanla birlikte, cinayette kullanılan suç aletleri de okura verildi.

Paket halinde okura verilen suç aletleri için "roman bitmeden açılmamalı" denildi. Yazar Ercan Körpe'nin polisiye dalında yazdığı bugüne kadar yazılan en kısa isimli polisiye "İ"  romanını alan okurlar şaşkınlık yaşadılar.

Deneme

SUÇ ALETLERİ PAKETLENDİ VE...

Fuardaki imza gününde yazar Ercan Körpe ile buluşan okurlara, romanın içinde geçen cinayetlerde kullanılan suç aletleri paketlenmiş olarak hediye edildi.

Kanes Yayınları'ndan çıkan polisiye roman Ercan Körpe'nin ikinci eseri. Daha önce OD adlı romanıyla okurlarıyla buluşan Ercan Körpe, İzmir'deki imza gününde bir ilke imza attı.

OTOGARDA YAŞANAN SERİ CİNAYETLER

Romanda otogarda yaşanan seri cinayetler konu edilirken, kullanılan suç aletleri paket halinde okurlara verildi. Seri cinayetlerde kullanılan "bir bardak su, kakaolu fındıklı kek, kutu meyve suyu" üzerinde uyarı işareti bulunan ve "İçinde cinayet aletleri bulunmaktadır. Lütfen roman bitmeden açmayınız" ifadesinin yer aldığı poşetle okuyuculara sunuldu.

YAZAR ROMANA İLGİDEN MEMNUN

DenemeErcan Körpe, romana olan ilgiden memnun olduğunu belirterek "İçeriği polisiye okuruna hayli ilginç gelen romanı, farklı bir yöntemle okura ulaştırmak istedik. Okurların hafızasında bu roman yanında suç aletleri de verildiği için hayli bir süre yer edecek. Onlar da bundan etkilendiler. Bu da bizi sevindiriyor" dedi.

ÇOK OKUNANLAR