TV HABER

STV 21 Aralık fırtınasına Gülen'le katıldı!

Fethullah Gülen, Mayaların 21 Aralık 2012'de dünyanın sonuna geleceği kehanetine dair açıklama yaptı.

STV 21 Aralık fırtınasına Gülen'le katıldı!
GAZETECİLER.COM
Dünyayı kasıp kavuran Maya kehaneti ve 21 Aralık fırtınası Gülen Cemaati'nin de gündeminde. STV Haber ekranlarında tartışmaları yorumlayan Fethullah Gülen takipçilerine 21 Aralık mesajı verdi.

STV HABER MAYA KEHANETİ TARTIŞMASINA BODOSLAMA GİRDİ

Medyanın gündemindeki giderek ağırlığı artan kıyamet günü tartışmasına STV de kayıtsız kalmadı. "Hoca Efendi"nin 21 Aralık mesajını ekrana taşıyarak tartışmaya iddialı bir şekilde giren STV, Gülen'in Herkul.org internet sitesine yaptığı açıklamasını duyurdu.

HER YER PARAMPARÇA OLACAK

Gülen, Herkul.org internet sitesinden yaptığı açıklamasında, kıyametten kaçışın olmayacağına dikkat çekerek, 21 Aralık iddialarını ortaya atanlara sert bir yanıt verdi. Gülen, "Rusya 'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur" dedi. Kıyametin ne zaman kopacağını bilmenin mümkün olmadığını da vurgulayan Gülen, "Birisi bir yalan attı ortaya 'Aralık ayının bilmem neresinde ne olacak' diye. Ne kadar meşgul oldu insanlar. Doğruysa Rusya'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar." dediler. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur." diye konuştu.

GÜLEN'İN ALLAH'TAN KIYAMET GÜNÜN DİLEĞİ

Gülen, kıyamet gününün sadece Allah tarafından bilinebileceğinin de altını çizerek, "Ben hep Cenab-ı Hak'tan diliyorum ki, 'Kıyameti koparacağın zaman beni bir yerde tut da bir de öyle kainat çapında senin azametli tasarrufatını bir temaşa edeyim." Gelse ne olur, isterse şimdi gelsin" ifadesini kullandı.


ÇOK OKUNANLAR