DİZİ DÜNYASI

Star'da yeni bir dizi daha başlıyor!..

Bu sezon dizilerin flaş kanalı Star TV, yeni bir diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor...

Star'da yeni bir dizi daha başlıyor!..

Star TV, yeni sezonun en çok iş yapan dizilerine imza atan televizylon kanalı oldu...

Yaz sezonu dizilerinin başarısı yeni sezonda da devam eden Star TV, "Anne" ve "Hayat Bazen Tatlıdır" ile de reytinglerde zirveye oturdu.

Dizileri sayesinde Kasım ayının en çok izlenen televizylon kanalı olan Star TV, başrollerinde Yusuf Çim, Merve Boğulur ve Gizem Karaca'nın oynadığı "Unutsam Sevmeyi" isimli diziyi de izleyiciyle bluşturmaya hazırlanıyor...

MERVE BOĞULUR 2 YILLIK ARAYI BİTİRİYOR!

Yusuf Çim, "Hanımköylü" dizisinin ardından yakında yeniden Star TV ekranında seyirciyle buluşacak. "Unutsam Sevmeyi" adlı iddialı dizide yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, yaklaşık 2 yıldır sadece reklam filmi çeken ve uygun proje için bekleyen Merve Boluğur ile "İstanbul Sokakları" dizisinin ekran ömrü çok kısa süren Gizem Karaca'yla başrolleri paylaşıyor.

DİĞER ROLLERDE KİMLER VAR?

Çekimleri başlayan dizinin diğer önemli rollerini ise birbirinden usta oyuncular paylaşıyor. Yağmur Tanrısevsin'in annesini oynadığı "Mayıs Kraliçesi" dizisi hayal kırıklığı yaratan Hatice Aslan'ın yanı sıra "Unutsam Sevmeyi" dizisinde Servet Pandur, Levent Can ve Mehmet Özgür rol alıyor. Dizinin ilk bölümünde Hatice Aslan, Mehmet Özgür ve Servet Pandur'un 28 ile 30'lu yaşlarıyla ilgili flashback sahneler ise hikayenin önemli kilit sahnelerinden birini oluşturuyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar