MEDYA KÖŞESİ

Star yazarı uyardı: Belediyeler beleş kitap dağıtmaktan vazgeçmeli

İthal kağıt yüzünden yaşanan sıkıntı nedeni ile kağıdın tasarruflu kullanılması gerektiğini belirten Ersoy Dede, belediyelere seslendi.

Star yazarı uyardı: Belediyeler beleş kitap dağıtmaktan vazgeçmeli

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tuvalet kağıdı firmasının protesto edilmesini hatırlatan Star yazarı gazetelerin, dergilerin, yayınevlerinin sıkıntıda olduğunu söyledi. Böyle bir durumda belediyelerin dağıttığı kitapların gereksiz olduğunu vurgulayan yazar, "Kültür hizmeti adı altında kimsenin eline alıp okumayacağı kitaplar dolaşıyor ortalarda. Çok lazımsa bu kitapta yer verilen bilgiler, internete yüklersiniz, merak eden gider okur oradan." dedi.

Belediyeler beleş kitap dağıtmaktan vazgeçmeli

İthal kağıt yüzünden yaşanan sıkıntı malum. Karikatürize edilmiş halini geçenlerde bir tuvalet kağıdı firmasının protesto edildiği sosyal medyada gördünüz. İş tuvalet kağıdı ile bitmiyor. Gazeteler sıkıntıda. Dergiler sıkıntıda. Yayınevleri sıkıntıda. Kağıdı idareli kullanma vaktinin geldiği anlaşılıyor. Şimdi böyle bir ortamda belediyelerin en pahalı kağıtlara basılmış cilt cilt kitaplar dağıtması normal mi? Kültür hizmeti adı altında kimsenin eline alıp okumayacağı kitaplar dolaşıyor ortalarda. Çok lazımsa bu kitapta yer verilen bilgiler, internete yüklersiniz, merak eden gider okur oradan. Belediye başkanlarının bisikletle dolaşmaya başladığı bu günlerde ciddi bir tasarruf kalemi olacaktır, benden söylemesi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar