GÜNDEM

Star TV'nin Mukabele hocası dillerde

Star TV bu Ramazan özel bir programla gündemde. Mukabele programı ve programı sunan hoca dillerde...

Star TV'nin Mukabele hocası dillerde
GAZETECİLER.COM - Nihat Hatipoğlu'nu ATV'ye kaptıran Star TV yerine öyle bir isim buldu ki izleyicileri ekran başına kilitledi.

Ezbere Kuran'ı Kerim okumada Dünya şampiyonu olan Selman Okumuş, Star'da yaptığı Mukabele programı ile dillerde. Her gün saat 11.00'de imamlık yaptığı Tophane'deki Kılıç Ali Paşa Camii'nden yayın yapan Selman Okumuş, diğer kanallardaki Ramazan programlarına fark atıyor.

Kadın cemaatin katıldığı Mukabele Star TV ekranlarından her gün canlı olarak yayınlanıyor. Muhteşem sesi ve yorumu ile Kuran'ı Kerim okuyarak programa başlayan Selman Okumuş, ardından programa gelen izleyici sorularını yanıtlıyor...

Programa konuk olarak diğer camilerden de hocalar davet ediliyor. İlahi ve kasideler ile ekran başındakileri mest eden program, edilen özel dualarla büyük ilgi görüyor. Nihat Hatipoğlu gibi ünlü rakiplerine rağmen Selman Okumuş'un programı en çok izlenen 100 program arasına girmiş bulunuyor.

YA SEN NASIL ADAMSIN!

"Ya Kardeşim. Sen nasıl bir adamsın? Allah senden razı olsun. Sen hep çık bu televizyona insanları bu güzellikten, bu edepten mahrum bırakma."

Selman Okumuş'un Star TV'nin internet sitesindeki program sayfasına gelen bir yorum bu... İzleyenlerin ortak kanaatini de bu yorum yansıtıyor. Programın içeriğini değerli kılan İmam Selman Okumuş'un maneviyatından yansıyanlar...

Dilinden akan sözler,  bilgi, sevgi ve merhamet ile ulaşıyor...
Ekrana yansıyan temizliği (ruh güzelliği) ve mütevaziliği ile cezbediyor...
Programı izleyeni yüreğinden tutuyor ve bu kutsal ayın güzelliklerle dolu bahçesine sürüklüyor...

İzlerken takılıp kaldığımız ve bir daha ayrılamadığımız bu muhteşem programdan ve manevi dünyasındaki zenginliği paylaşan Selman Okumuş'tan okurlarımızı haberdar edelim dedik... 

KİM BU SELMAN OKUMUŞ?

Star TV'deki Ramazan'a özel Mukabele programı ile en çok izlenen 100 program içine giren Selman Okumuş, Kılıç Ali Paşa Camii'nin imamı...
Özgeçmişi şöyle:

1977 yılında İstanbul'da doğan Selman OKUMUŞ, ilköğretimini tamamladıktan sonra 1995 yılında İstanbul Pendik İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu.
2001 yılında Marmara İlahiyat Fakültesi'nde lisans eğitimini, 2005 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Yüksek Lisans Bölümünden de 2007 yılında mezun olarak mesleki kariyerini geliştiren Selman Okumuş, İstanbul Kılıç Ali Paşa Camisi'nin imamı olarak görev yapıyor.
İngilizce, Arapça ve Osmanlıca biliyor.

Ulusal ve uluslararası başarılara sahip olan Selman Okumuş, 2000 ve 2004 yıllarında yapılan Dünya Ezbere Kuran'ı Kerim Okuma Birincisi.
ÇOK OKUNANLAR