DİZİ DÜNYASI

Star o diziye final yaptırdı sosyal medyadan eleştiri yağdı

Tv 8'de O Ses Türkiye birinciliği çekerken Star Tv'den Yılbaşı gecesi için beklenmedik bir hamle geldi.

Star o diziye final yaptırdı sosyal medyadan eleştiri yağdı

Yeni yıla girilmesiyle birlikte kanallar 31 Aralık gecesi büyük çekişme yaşadı. Tv 8'de O Ses Türkiye birinciliği çekerken Star Tv'den beklenmedik bir hamle geldi. Televizyon tarihinde bir ilk olarak Star Tv çok izlenen dizisini final yaptırdı. Final yapacağı açıklandıktan sonra reytinglerde yükselişe geçen fakat bir türlü istediği sonucu elde edemeyen Dolunay dün akşam final yaptı.

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dün akşam final yaptı. Salı günleri yayın hayatına başlayan daha sonra pazar gününe geçen Dolunay'ın yılbaşı günü final yapması ise herkesi şoke etti.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yılbaşı günü final yapması oldukça eleştirildi. Yılbaşı konseptiyle çıkan Dolunay'ın aynı zamanda kısa süre ekrana gelmesi herkesi şoke etti. Öte yandan dizinin içine yerleştirilen reklamlar izleyicileri kızdırdı.

Yılbaşı olmasına rağmen Dolunay'ın bu garip finali sosyal medyanın gündemine oturdu. Mutlu sonla biten Dolunay yine de eleştirilmekten geri durmadı.

Herkesin merakla beklediği aşk sonunda gerçek olmuştu. Nazlı ve Ferit artık beraberdi. Öte yandan Nazlı'nın hamile olması izleyenleri mutlu etti. Hatta bazı kullanıcılar Nazlı'nın bebeğini hayal ederek fotoşop yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar