GÜNDEM

Spiker Bahar Feyzan hakkında bomba aşk iddiası

Spiker Bahar Feyzan'ın Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat ile birlikte olduğu iddia edildi.

Spiker Bahar Feyzan hakkında bomba aşk iddiası

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "Seksi Spikerle Aşk Yaşıyor" başlıklı haberi şöyle:

"Fenerbahçe asbaşkanlarından Önder Fırat ile Tuğba Coşkun'un 7 yıllık ilişkisinin bittiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Bu aşk için 5 yıllık eşi Mehmet Ali Erbil'den boşandığı iddia edilen Tuğba Hanım ile Önder Fırat, 7 yıllık ilişkilerinde kısa süreli ayrılıklar yaşadıkları için çiftin tekrar barışacağı konusunda neredeyse herkes hemfikirdi! Ancak beklendiği gibi olmadı. 

Tuğba Coşkun'dan önce Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen hızlı çapkın Önder Fırat, yeni bir aşka yelken açtı. Yeni gözdesi de tanıdık bir isim: 'Ekranın seksi bakışlı spikeri' olarak nam salan Bahar Feyzan.

KENDİSİNDEN 22 YAŞ KÜÇÜK

Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım, Fırat ile Feyzan'ı birlikte pek samimi bir şekilde gördüğünü söylemişti! Ancak yan yana görülen herkese sevgili yakıştırması yapmayı pek sevmediğim için beklemeyi tercih etmiştim. Çifte kumruları önceki akşam kendi gözlerimle Papermoon'da görünce ikna oldum. 60 yaşındaki Önder Fırat ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bahar Feyzan, gayet mutlu mesut görünüyordu. Ne diyelim; Allah mesut etsin."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar