MEDYA KÖŞESİ

Sözcü yazarı: Ayşe Arman haklıdır, sonuna kadar arkasında dururum

Sözcü yazarı Can Ataklı,  Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın para karşılığı röportaj yaptığı yönündeki iddiaları değerlendirdi.

Sözcü yazarı: Ayşe Arman haklıdır, sonuna kadar arkasında dururum

Son günlerde 'yandaş medya kalemleri'nin  'medya ahlakı' üzerine ahkam kestiğini, hedeflerinde ise Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın olduğunu savunan Can Ataklı, Sevilay Yılman'ın başlattığı tartışmaya Arman cephesinden katıldı. 

Ataklı, " Ayşe Arman para alsa da almasa da bulunduğu yere bileğinin hakkıyla gelmiş bir gazeteci. Yaptığı cesur ve devrimci yazarlık da yok sayılamaz. Ayşe Arman haklıdır, sonuna kadar arkasında dururum" dedi. 

"Sonuna kadar Ayşe Arman'ın yanındayım"

"Para işini gazetenin organize ettiğini ve paranın kırışıldığını da yazıyorlar" diyen Can Ataklı, "Böyle bir şey olamazmış. Bu medya ahlakına aykırıymış. Valla şu kadarını söyleyeyim; Ayşe Arman para alsa da almasa da bulunduğu yere bileğinin hakkıyla gelmiş bir gazeteci. Yaptığı cesur ve devrimci yazarlık da yok sayılamaz. Hürriyet adına yapılan açıklamalardan da anlaşıldığı kadarıyla Ayşe Arman bazı 'sosyal sorumluluk projelerinde' yer almış ve bunun karşılığında da sponsorlardan para alınmış. Gazeteyi reklamlarla doldurup sonra reklam verenlere karşı hiçbir şey yazamayan gazetecilerin başkalarının ahlakını sorgulamasını çok komik buluyorum. Bu konuda Ayşe Arman haklıdır ve kendi hesabıma sonuna kadar arkasında dururum" vurgusu yaptı. 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar