KİTAPLIK

Sosyal medyanın ABC'si kitap oldu

"Sosyal Medya'nın ABC"si kitabı Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli isimlerin yazarlığında çıktı.

Sosyal medyanın ABC'si kitap oldu
Sosyal Medya'nın dünyadaki yeri ve etkili iletişim aracı olarak nasıl kullanılması gerektiğinin anlatıldığı "Sosyal Medya'nın ABC"si kitabı Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli isimlerin yazarlığında çıktı.

Dünyada sosyal medyanın kullanımı her geçen gün artıyor. Facebook'un 1 milyar, Twiter'ın 560 milyon, Whatsapp'ın 400 milyon, İnstagram'ın ise güncel 100 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor.

DenemeSosyal medyanın girdiği alanlar ise her geçen gün artıyor. Türkiye ise ABD'den sonra dünyada sosyal medyayı en çok kullanan 2.ülke!

Sadece bir hatıra defteri olarak açılmasından 8 yıl sonra dünyada vazgeçilemeyen ve en etkili iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medya, bugün yeni iş alanlarına girmekten - evliliğe, ülkelerin tanıtımlarından - toplumsal ayaklanmalara kadar kullanılan en önemli araç haline gelmiş durumda.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Medya Ekibinin önemli isimleri tarafından bu yolda nelerin doğru nelerin yanlış yapıldığını anlatan, geçmişten bugüne sosyal medya analizlerinin yer aldığı sosyal medya ansiklopedi niteliğinde bir kitap yayımlandı, Sosyal Medya'nın ABC'si.

Alfa Yayınlarından çıkan "Sosyal Medya'nın ABC'si" kitabının yazarları arasında; Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter, Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını ve Halkla İlişkiler Müdürü Mücahit Küçükyılmaz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzmanları İbrahim Sığın, Hakan Çopur ve Fatih Özutku'nun yanı sıra İletişim Bilimci ve Yazar Yalçın Arı bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR