MEDYA KÖŞESİ

Sosyal medyada kadın zorbalığı

Posta yazarı Şirin Sever, geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı'nın da dikkat çektiği sanal zorbalığa ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Sosyal medyada kadın zorbalığı

Ünlü kadınların sosyal medyada yaptığı paylaşımlara akılalmaz yorumlar geliyor. Onlardan biri de geçtiğimiz günlerde Pınar Altuğ'un ailesi ile paylaştığı fotoğrafa yapılan çirkin yorum...

Posta yazarı Şirin Sever 'Sosyal medyada kadın zorbalığı' başlıklı yazısında "Ünlü kadınların sosyal medyada yaptığı paylaşımların altına öyle şeyler yazılıyor ki bazen; bu insanlarla aynı havayı mı soluyoruz, bu tipler gerçekten aramızda yaşıyor mu diye sormadan edemiyorum!" ifadelerini kullandı.

Yeni anne Gamze Keçeli'ye de yapılan yoruma çıldıran yazar, bir kadının bunu başka bir kadına yapmasının utanç verici olduğunu söyledi ve yapılanın kıskançlık olduğunu belirtti.

Sosyal medyada kadın zorbalığı

Sanal zorbalık aldı başını gidiyor. Özellikle ünlü kadınların sosyal medyada yaptığı paylaşımların altına öyle şeyler yazılıyor ki bazen; bu insanlarla aynı havayı mı soluyoruz, bu tipler gerçekten aramızda yaşıyor mu diye sormadan edemiyorum!

Al işte, milyonuncu kez Pınar Altuğ’un başına gelen şey… Kocası Yağmur Atacan’la her mutluluk karesini paylaştığında “Annesi gibisin” türevi mesajlar döşüyorlar. Bir kere değil, iki kere değil, hep böyle. Geçen gün yine olmuş, Altuğ da “Bu durumla ilgili ne tavsiye edersiniz?” diye sormuş ‘rahatsız’ kişiye. Ne desin artık? Kocası genç olabilir ama o mutlu.

Kocasını, ailesini seviyor ki yıllardır birlikte. Kendileriyle barışık, mutlu, doğal bir çift. Sana ne onların arasındaki yaş farkından?

Sana ne!!!

Pınar Altuğ da sürekli ‘size ne?’ diyor ama susmuyorlar, bitmiyorlar.

ANNEYE BİLE BÖYLE!

Bir başka olay daha… 8 Temmuz’da anne olan Gamze Keçeli, geçen gün fotoğraf paylaşmış Instagram’da, altına gelen yorum şu: “Doğum kilonuzu veremediniz!” Gamze Keçeli de üşenmemiş cevap yazmış: “Lohusalık dönemim bitmedi, bebeğimizin 40’ı çıkmadı. İnsanlığınızı kaybetmeden saçmalayın…”

8 Temmuz diyor ya, insafın kurusun be takipçi!

İşin acı ve çirkin tarafı ne, söyleyeyim mi? Bunları yapanlar genelde kadın! Bir kadının, bir başka kadına bunu yapması ne kadar utanç verici ya...

Bunun adı düpedüz kıskançlık! Ulaşamadıkları hayatlara, sahip olamadıkları bedenlere çamur atarak kendini iyi hissetmeye çalışanların zavallılığı.

Kendinden üstün kadınları ezerek, döverek, aşağılayarak kompleksini kapatmaya çalışan erkeklerden bir farkı olmadığını düşünüyorum bu kadınların. Bence psikoloğa gitsinler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar