KİTAPLIK

Soner Yalçın'ın yeni kitabı raflarda

Soner Yalçın, "Kayıp Sicil/ Erdoğan'ın Çalınan Dosyası" kitabının nasıl yazıldığını anlattı.

Soner Yalçın'ın yeni kitabı raflarda
Tarih: 27 Aralık 2012.
İki yıl sonra evimde uyandım sabaha. Kütüphaneye girdim; polisler darmadağın etmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yazılmış kitapları bir araya getiriyordum; kitaplar tamamdı; ama ayrıca bir defter ile bir dosya olacaktı.

Aradım… Aradım…
Yok… Bulamadım.
İyi biliyorum, dosyanın üzerine "Erdoğan'ın Sicili" yazmıştım. Bulmalıydım; benim için çok önemliydi; bunca yılın emeği vardı. Gözüm gibi koruyordum. Evin her yerine baktım. Bulamadım. Dosya ve defter kayıptı…

Sonra anladım; dosyayı ve o defteri evden biri/birileri çaldı!
Peki…
Hırsız kimdi... Niye çalmıştı?

DenemeBilgileri- belgeleri ileride Erdoğan'a karşı kullanmak için alıp götürdüler dosyayı. 17 Aralık Operasyonu başlayınca, bekledim; "bakalım bizim dosya ve defterden de bilgiler ortaya serilecek mi" diye! Cemaat/paralel yapı, o bilgileri Cumhurbaşkanlığı seçiminde mi kullanacaktı? "Çıkmasını hiç bekleme, otur yaz" dedim. "Kayıp Sicil/ Erdoğan'ın Çalınan Dosyası" kitabı böyle ortaya çıktı.

Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın "Kayıp Sicil/ Erdoğan'ın Çalınan Dosyası" isimli yeni kitabı bugün okuyucu ile buluştu. Kitabın içeriğini işte böyle anlatıyor Yalçın.

Kırmızı Kedi Yayınları tarafından basılan 412 sayfalık kitap Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmemesi için, Hülen Cemaati tarafından kullanılacak malzemeleri içeriyor.
ÇOK OKUNANLAR