GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

İsmail Küçükkaya

Fox Tv

İsmail Küçükkaya

Fox Tv'nin sabah haber programı Çalar Saat'te bugün medyada birkaç gündür konuşulan "Hürriyet'in başına kim gelecek?" sorusu gündeme geldi.

Canlı yayında tweetleri de okuyan İsmail Küçükkaya,  Gazeteciler.com'un 'Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni değişiyor mu?' haberini izleyenlerle paylaştı. Hadi Özışık'ın Hürriyet'le ilgili yazdığı bu yazıya İsmail Küçükkaya şu yorumu yaptı:

HÜRRİYET GENEL YAYIN YÖNETMENİ DEĞİŞİYOR MU? YAZISI İÇİN TIKLAYIN

'Bence de değişiyor olabilir. Çünkü son zamanlarda tabi hükümetle yakınlaşmak konusunda stratejik planlar yapıyorlar. Paralel yapıyla mücadele kapsamında hükümete tam destek veriyorlar. Söylemleri bayağı değişti. Ayrıca Fatih Çekirge, hem Davutoğlu'na yaklaşmaya çalışıyor; hem Binali Yıldırım'la çok yakın olduğu için Cumhurbaşkanı ile bir yakınlığı var. Ertuğrul Özkök'ün de desteğini almış bir kişidir Fatih Çekirge. Son zamanlardaki yazılarıyla ve CNNTürk'teki programlarıyla da dikkat çekiyor. Günün medya konularından bir tanesi... Bir de şunu söyledi o gün; 'Ben Can Dündar'ın yerinde olsam o haberlerin üzerine atlamazdım' dedi. Olabilir. Enteresan bir yaklaşım. Hürriyet grubu Fatih Çekirge ile yeni bir kapı açmak isteyebilir. Hükümetle yakınlaşmak istiyorlar. Bunu anlıyoruz. Yeni bir bedel ödemek istemiyorlar. Çünkü ağır vergi cezalarıyla karşı karşıya kalmışlardı.'


ÇOK OKUNANLAR