KİTAPLIK

Süleyman Özışık imza gününde izdiham yaşandı

Gazeteci yazar Süleyman Özışık, “7 Haziran / 1 Kasım- Kederden Zafere” isimli ilk kitabının imza gününde büyük ilgiyle karşılandı.

Süleyman Özışık imza gününde izdiham yaşandı
İnternethaber.com'daki yazılarıyla dikkatleri üzerine çeken gazeteci Süleyman Özışık, " “7 Haziran / 1 Kasım- Kederden Zafere” kitabıyla da yoğun ilgi gördü.

Süleyman Özışık'ın Darıca'da gerçekleştirilen imza gününde izdiham yaşandı. Sevenleri hem kitabını imzalattı hem de Özışık'la sohbet imkanı buldu. 

AK Parti'nin 7 Haziran / 1 Kasım seçimleri arasında yaşadıklarını akıcı bir üslupla anlatan Süleyman Özışık'ın kitabı sadece AK Partililerin değil toplumun pekçok kesiminin dikkatlerini çekti.




İmza günleri için büyük talep gören Özışık'ın ikinci kitabı da yolda. 

AK PARTİLİLERE İTHAF ETTİ

Süleyman Özışık sürükleyici bir dille yazdığı roman tadındaki kitabını, 7 Haziran gecesi hıçkırıklar arasında ve hicran içinde ettikleri duanın karşılığını 1 Kasım gecesi alan AK Partililere ithaf ediyor.



Kahverengi Kitap Yayıncılık tarafından çıkartılan kitap 2013 yılındaki Gezi ayaklanmasıyla başlıyor. O döneme ve sonrasında yaşanan 17/25 Aralık darbesine dair bilinmeyen ayrıntılara ışık tutan kitapta Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı oluşundan sonra parti içinde yaşanan sıkıntılara da değiniliyor.
ÇOK OKUNANLAR