REKLAM

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'na evlilik yaradı

Çiçeği burnunda evli çiftin, ilk reklam anlaşmaları için toplam 7 milyon lira aldığı da konuşulanlar arasında.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'na evlilik yaradı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Vestel markasının reklamlarında birlikte rol alacak. Firmaların peşinde olduğu çiçeği burnunda evli çiftin, ilk reklam anlaşmaları için toplam 7 milyon lira aldığı da konuşulanlar arasında.

Firmalar kesenin ağzını açtı

Düğünleriyle gündem olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, firmaların gözdesi oldu. Reklam filmlerinde çiçeği burnunda evlileri oynatmak isteyen onlarca firma, bunun için de kesenin ağzını açtı.

Gelen teklife 'evet' dediler

Dedikodulara göre Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, gelen teklifler arasında bir beyaz eşya markasına 'Evet' dedi. Kenan İmirzalıoğlu'nun 1 buçuk milyon dolar karşılığında geçen yıldan itibaren reklamlarında oynadığı beyaz eşya markası ile el sıkışan ikili için 'evli çift' senaryosu yazıldı.

Alyansın ilk projesi yayında

Reklam filminin ilk kısmı geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Kenan İmirzalıoğlu, parmağına evlilik alyansını takıp 'değişim' temasıyla mutfağa girip yemek yaptı. Çiçeği burnunda damadın bir süre yayında kalacak reklam filminden sonra Sinem Kobal'ın oynadığı reklam filmi yayına girecek.

7 milyon lira aldılar

Senaryosu gizli tutulan reklam için çiftin, 7 milyon lira aldığı dedikodular arasında.Firmaların gözdesi haline gelen ünlü çiftin, birlikte rol alacağı ilk reklamdan 7 milyon lira alacağı iddia edildi.

İŞTE O REKLAM FİLMİNİN İLK BÖLÜMÜ

ÇOK OKUNANLAR