MEDYA KÖŞESİ

Sina Koloğlu yazdı: Demet Akbağ'a ne oldu?

18 Mayıs'tan beri yeni bölümleri yayınlanan 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programı reyting sıralamasında beklenen yeri alamadı.

Sina Koloğlu yazdı: Demet Akbağ'a ne oldu?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programının sürekli değişen saatine dikkat çekti. Koloğlu yeni sezon halinin markaya yakışmadığını söyledi ve "Program yarın 20.00’de yayınlanacak. Sanırım en son ayarlama olacak." ifadelerini kullandı.

SİNA KOLOĞLU'NUN YAZISI

'Demet Akbağ ile Çok Aramızda'nın yeni bölümleri, 18 Mayıs’tan beri devam ediyor. İlk yayınlandığı gün total izleyicide 31’inci olmuş. AB grubunda ise 18’inci... Program sonraki hafta total izleyicide 42’nciliğe kadar gerilemiş ve AB’de 33’üncü olmuş. 23.40’taki tekrarı ise 29’ncu... Bir sonraki  hafta, AB’de bir sıçramayla, 21’inci sıraya yükselmiş. Araya bir tekrarı girmiş. Ve geçtiğimiz hafta 23.30’da yayınlanmış, totalde 72’nci sırada, AB’de ise 54’üncü sırada yer almış. Bu zaman dilimine göre de izlenme oranları beklendiği gibi değil. İkinci sezon, 6 Kasım 2016’da başladığında ve sonrasında reytingte ilk 10’u görmüş bir program... Fakat yeni sezon hali, bu markaya yakışmıyor. Program yarın 20.00’de yayınlanacak. Sanırım en son ayarlama olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar