MEDYA KÖŞESİ

Yeni ekonomi kanalının ismi belli oldu! Nuri Çolakoğlu'ndan önemli açıklamalar

Son dönemde ekonomi dünyasında çok konuşulan kripto paralara özel TV kanalı kurulduğu açıklanmış, kanalın Nuri Çolakoğlu, Celal Pir ve Ali Eşelioğlu tarafından yayına hazırlandığı duyurulmuştu.

Yeni ekonomi kanalının ismi belli oldu!  Nuri Çolakoğlu'ndan önemli açıklamalar

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yeni kurulan ekonomi kanalının detaylarını köşesinde paylaştı. Kanalın kuruluş sürecinde ismi geçen Nuri Çolakoğlu ile konuşan Koloğlu, kanalın isminin Coin News Channel olduğunu ve dünyada tek olduğunu belirtti.

KRİPTO PARA KANALI...

Son dönemde ekonomi dünyasında çok konuşulan, ‘Kripto paralara özel TV kanalı kuruluyor’ haberinde danışman olarak Nuri Çolakoğlu’nun adı geçiyordu. NTV’nin kuruluşunda yer almış, sektörün her daim ‘beyin’ isimlerinden. Kendisine, “Durum nedir?” diye sordum.

‘Bu konuda tek kanal!’

Çolakoğlu’nun söylediğine göre, dünyada 120 milyon kişinin alışveriş yaptığı, bin 800’e ulaşan kripto para birimi sektörü var. Henüz güvenli bir bilgi kaynağı yok. Çolakoğlu, “Genç arkadaşlar kripto para konusunda bütün dünyaya yayın yapacak bir kanal kurmak istediklerini söylediler. Merkezi Londra’da tüm yıl ve 24 saat yayın yapacak bir kanal” dedi. Adının Coin News Channel olduğu yazıldı. “Dünyada tek kanal mı?” diye sordum. “Evet dünyada bir ilk. Yapan kimsenin varlığını bilmiyoruz” şeklinde yanıtladı. “Neden Türkiye değil?” diye sordum.

‘Türkiye’de yaygın değil’

“Çünkü Türkiye’de kripto para kullanımı yaygın değil. Amaç global bir kanal oluşturmak... Bu kanal İngilizce yayın yapacak. Programlara çıkartacağı isimler, konuyu bilen uzmanlar. Dünyanın finans merkezleri Londra, New York, Shangai ve Singapur gibi alanda aktif merkezlerde ofisler olacak” dedi Çolakoğlu...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar