TV HABER

Simge Fıstıkoğlu ameliyat oldu işte nedeni...

NTV'nin sevilen sunucusu Simge Fıstıkoğlu geçtiğimiz hafta ekrana veda etmişti. Simge Fıstıkoğlu sağlık sorunları nedeniyle ekrana ara verdiğini İnstagram'dan paylaştı.

Simge Fıstıkoğlu ameliyat oldu işte nedeni...

Rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olacağını söyleyen Simge Fıstıkoğlu sağlığı ile ilgili yaşadığı sorunu da takipçileri ile paylaşmıştı.

Ekrandan bir süre uzak kalacak olan Simge Fıstıkoğlu, operasyon sonrası takipçileri ile fotoğraf paylaştı.

Ameliyatı nedeniyle kendisine gelen geçmiş olsun dilekleri için teşekkür eden sunucu ekrana ne zaman döneceğini ise açıklamadı.

Simge Fıstıkoğlu kendisine gelen çiçekleri paylaştığı fotoğrafına şunları yazdı.

simge fıstıkoğlu

#cornealcrosslinking ameliyatım sorunsuz geçti Allah'a çok şükür. hastalık, ameliyat ve epey ağrılı geçen tedavi süreciyle ilgili bilgi talep eden olursa ayrıntılı bir başka post daha paylaşırım. cuma gününden bu yana arayan, mesaj atan, ziyarete gelen, evimi minik bir seraya çeviren, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Ve elbette #etilerdunyagozhastanesi nin muazzam ilgili çalışanlarına ve ameliyatımı yapan @dr.coskunseven e de yürekten teşekkürler. En kısa sürede iyileşmek ve görüşmek dileğiyle, iyi ki varsınız


İşte Simge Fıstıkoğlu'nun ekranlardan uzak kalmasını gerektiren hastalığı...
KERATAKONUS NEDİR?

Keratokonus gözün saydam tabakasının yani korneanın ilerleyici miyop ve astigmat ile birlikte incelmesi ve sivrileşmesiyle oluşan bir hastalıktır. Hastalar, genellikle ergenlik döneminde başlayan hastalıktan ancak 20'li yaşlara haberdar olurlar. Hastalık 20–40 yaş arasında ilerleme gösterir ve 40'lı yaşlardan sonra durağan döneme girer. Kornea gözün çok önemli bir kısmıdır. Işık, göze kornea aracılığıyla girer. Kornea ışınları kırarak veya odaklayarak net görmenizi sağlar. Keratokonusta korneanın şekli değişir ve görme bozulur. Keratokonus araba kullanma, bilgisayarda yazı yazma, televizyon izleme veya okuma gibi bazı faaliyetleri güçleştirebilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar