POLEMİK

Sıla'nın vücudunda görülen morluklar! Adli Tıp açıkladı

Ahmet Kural Sıla Genç oğlu kavgasında yen gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı Sıla'nın vücudunda görülen morlukla ilgili Adli tıp raporu savcılığa gönderdi,

Sıla'nın vücudunda görülen morluklar! Adli Tıp açıkladı

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen şiddet olayına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Sanatçı Sıla Gençoğlu geçtiğimiz haftalarda avukatıyla adliyeye gelerek beraberlik yaşadığı Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Türkiye'nin gündemine oturan olaya ilişkin somut bir gelişme yaşanıyor.

Sıla’ya ait olaydan sonraki günlerde çekilen ve soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa gönderildi. Raporda ifade bir kez daha kafaları karıştırdı.

Radyo Viva’nın Ağır Masa programından alınan bilgiye göre, raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı belirtildi. Sanatçı Sıla Gençoğlu, kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural’la uzlaşmayı reddetmişti.

Sıla'nın vücudunda görülen morluklar! Adli Tıp açıkladı

Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen söz konusu görüntüler uzun süre tartışılmıştı. Sıla Gençoğlu’nun şiddet gördüğünü iddia ettiği zamandan 18 saat sonra çekildiği ileri sürülen ve Kanal D Haber'in yayınladığı mozaikli görüntülerde morluk görülmüyordu.

Şarkıcı Sıla görüntülerle ilgili yazar Nagehan Alçı'ya konuşmuş ve "Ben şarkıcıyım. Bir şarkıcı iyi gününde de, kötü gününde de şarkı söyler. Anadolu kadınları ağıt yakmazlar mı? Ben de orada ağıt yakıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı, o geceye ilişkin buzlanmamış iki fotoğraf karesini köşesine taşımıştı. Gazeteci Bilal Özcan'ın sosyal medya hesabından yayınladığı karede Sıla'nın vücudundaki morluklar görülüyordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar