GÜNDEM

Sıla'dan Ahmet Kural'a bir şok daha! Bu kez olay bambaşka

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na dayak attığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Ahmet Kural'a Sıla tarafından bir dava daha açıldı.

Sıla'dan Ahmet Kural'a bir şok daha! Bu kez olay bambaşka

Gündemden bir türlü düşmeyen ve sürekli yeni olayların yaşandığı şarkıcı Sıla'nın oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası nedeniyle açılan davanın ilk duruşması 7 Mart'ta yapılacak. Davanın günü beklenirken Sıla'dan jet bir hamle daha geldi. Sıla, davanın görülmesi öncesinde, Kural ve avukatı hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Sıla Gençoğlu, savcılığa bulunduğu şikayette Ahmet Kural ve avukatının, olaydan 18 saat sonra bir ortamda şarkı söylerken çekilen videosunun üzerinde tahrifat yaptıklarını öne sürdü.

MANİPÜLASYON AMAÇLADI

Sözcü'nün haberine göre Sıla Gençoğlu adına avukatı tarafından verilen şikayet dilekçesinde, Sıla’nın yüzündeki morlukların göründüğü 6 saniyelik kısmın kesilerek, videonun tahrif edildiği, bununla da soruşturmada manipülasyon yapılmak istendiğinin amaçlandığı ileri sürüldü.

SUÇ DELİLLERİNİ YOK ETME

Dilekçede, Ahmet Kural hakkında, “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ile suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçlamalarından, avukatı hakkında da, bu suçlamaların yanı sıra, “görevi kötüye kullanma” suçlamasından soruşturma başlatılması talep edildi.

RAPORDA 6 SANİYE EKSİK

Öte yandan savcılık aşamasında alınan bilirkişi raporunda, videonun orijinal halinin 32 saniye olduğu, Ahmet Kural avukatının dosyaya sunduğu videoda ise 6 saniyenin eksik olduğu kaydedildi.

TEN RENGİNDEN FARKLI BİR RENK

Raporda, eksik olan kısımda Sıla’nın, ‘sol gözüne yakın bir bölgede yanağının üzerinde ten rengine göre farklı renkte olan kısımların olduğu’ tespitine yer verildi.

SAVCI VİDEOYU YAYINLAYAN KANALA SORDU

Kural’ın avukatının, video görüntüsünün, ilk yayınlayan kanaldan alıp dosyaya sunduklarını belirtmesi üzerine savcılık, söz konusu televizyon kanalına yazı yazdı. Kanaldan savcılığa gönderilen cevap yazısında, videonun Ahmet Kural’ın avukatı tarafından kanala iletildiğinin bildirildiği öğrenildi.

İLK DURUŞMA NE ZAMAN

Ahmet Kural hakkında, Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiası ile, ‘Hakaret’, ‘Tehdit’ ve ‘Basit yaralama’ suçlarından 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İlk duruşma 7 Mart’ta yapılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar