DİZİ DÜNYASI

Show TV'nin yeni dizisi 'Yüz yüze' bu akşam başlıyor

Düşman olduklarını bilmeden birbirlerine âşık olan polis Seliha ile çete lideri Cihangir’in öyküsünü konu alan ‘Yüz Yüze’, izleyiciyle bu akşam buluşacak

Show TV'nin yeni dizisi 'Yüz yüze' bu akşam başlıyor

Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze” dizisi için azılı bir çetenin peşinde olan polisi canlandıran Kobal, rolü için poligon eğitiminin yanı sıra yakın dövüş eğitimi de aldı. Silah sahneleri için 1 ay atış, 2 aya yakın dövüş eğitimi de alan Kobal, daha önce de boks yapıyordu. Silah sahneleri çekilirken danışman eşliğinde kontrollü bir şekilde çekimler gerçekleştirildi.

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde Sokullu ve Kobal’a; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

YÜZ YÜZE DİZİSİNDEN İLK DETAYLAR...

Cihangir (Cino),  Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar.

Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer.

Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir.

Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar