TV HABER

Show TV'nin reyting makinesi Güldür Güldür'den üzen haber! Resmen duyurdular

Show TV'nin en çok izlenen, en keyifli yapımlarından biri olan Güldür Güldür'den hayranlarını üzecek bir karar geldi. Cumartesi akşamlarına neşe katan program hakkındaki son kararı Show TV resmen duyurdu.

Show TV'nin reyting makinesi Güldür Güldür'den üzen haber! Resmen duyurdular

Ekranların en uzun soluklu, en keyifli yapımlarından biri olan Güldür Güldür her bölümü ile izleyiciyi kahkahaya boğdu. Neredeyse her skeç sosyal medyada büyük yer buldu binlerce kez izlendi. 

Usta oyuncu kadrosunun yanı sıra yeni ve genç isimlerin de yıldızını parlayan Güldür Güldür'den gelen üzen haberi kanal duyurdu. 

Ekran başındakileri kahkahaya boğan skeçleri ile kanalın da reyting listelerinde yüzünü güldüren eğlence programı cumartesi günü son kez ekranlara gelecek. 

Uzun yıllardır ekranlarda olan Güldür Güldür 13 Temmuz cumertesi akşamı sezon finali ile son kez Show TV ekranlarında olacak. 

Show TV'nin reyting makinesi Güldür Güldür'den  üzen haber! Resmen duyurdular - Sayfa 5

Sevilen proğramın yeni sezonda ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise henüz netleşmedi. Güldür Güldür'ün yeni sezonun 2020'nin Ocak ayından sonra başlayacağı ise medya kulislerinden gelen haberler arasında. 

Peki her bölümü ile sosyal medyada olay olan Güldür Güldür ekibinde kimler var;

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar