GÜNDEM

Show TV'nin eski yöneticisinin oğlundan kötü haber!

Show TV eski Kurumsal İletişim Müdürü Nurcan Arda’nın oğlu Arda Duman’dan 8 gündür haber alınamıyor.

Show TV'nin eski yöneticisinin oğlundan kötü haber!

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi Arda Duman (20), 22 Mart tarihinden beri kayıp. Geride bıraktığımız hafta cuma günü Boğaziçi Rumelihisarı Kampüsü’nden Kilyos otobüsüne binen Arda'nın son telefon sinyali Belgrad ormanlarında Neşetsuyu bölgesinden alındı.

Show TV eski Kurumsal İletişim Müdürü Nurcan Arda’nın oğlu olan Arda Duman, Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanınca Hisarüstü'nde okula yakın yerde üniversiteden iki arkadaşıyla kiraladığı evde yaşamaya başlamıştı.

Haftasonu Arda'ya ulaşamayan ailesi pazartesi günü Sarıyer Fatih Sultan Mehmet karakoluna başvurdu. Salı günü savcılığın devreye girmesiyle üniversite güvenlik kameralarından Arda'nın Kilyos otobüsüne bindiği tespit edildi. Cuma günü okuldan çıktıktan sonraki telefon sinyali de takip edilen Arda için AKUT ve AFAD ekipleri sinyalin son geldiği yer olan Belgrad ormanlarında arama başlattı.

Show TV Ana Haber ekibi de Nurcan Arda’yı bu zorlu süreçte yalnız bırakmadı.

Arda Duman’ın son görüntülerini ekrana getiren Show TV, Nurcan Arda’nın olayla ilgili açıklamaları ve yardım talebini de milyonlara ulaştırdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar