DİZİ DÜNYASI

Show Tv'de Kalp Atışı bilmecesi; final mi yapıyor?

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı reyting canavarına yem mi oluyor?

Show Tv'de Kalp Atışı bilmecesi; final mi yapıyor?

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı bu akşam 24.yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı cuma günleri güçlü rakiplerle mücadele ediyor. Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin ile mücadele eden Kalp Atışı reytinglerde bir türlü istediği sonucu elde edemiyor. Bugün yayınlanacak yeni bölüm fragmanında ise olanlar herkesi şoke etti.


Çünkü Kalp Atışı 24.bölüm fragmanına baktığımız zaman Eylül ve Ali Asaf'ın bir araya geldiğini görüyoruz. Fakat Eylül'ün babası büyük ameliyat geçiriyor ve Ali Asaf bu ameliyat yapıyor. Gözyaşları için ameliyathaneden çıkan Ali Asaf, Eylül'e acı haberi veriyor. Kimsenin beklemediği bu ayrılık herkesi şoke ederken bir diğer iddia ise Kalp Atışı'nın Güney Koreli yapımcıyla anlaşamaması.


Bilindiği üzere Kalp Atışı, Güney Koreli bir diziden uyarlama. Güney Kore'ye baktığımız zaman Kalp Atışı yerine yayınlanan dizi 20.bölümde final yapmıştı. İddiaya göre Güney Koreli firma senaryonun dışına çıkılmamasını istiyor ve Kalp Atışı'nın final yapması gerektiğini söylüyor. Bakalım ilerleyen günlerde Kalp Atışı ile ilgili hangi bilgilere rastlayacağız. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar