TV HABER

Show TV resti çekince kanalsız kaldı! Güldür Güldür Show'dan flaş hamle

13 Temmuz'da yayınlandığı son bölümü ile ekranlara veda eden Güldür Güldür Show, flaş bir kararla son bir kez daha Show TV ekranlarında olacak.

Show TV resti çekince kanalsız kaldı! Güldür Güldür Show'dan flaş hamle

Show TV ile arasında kriz çıktığı iddia edilen Güldür Güldür Show cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 208 bölümdür ekranların sevilen programı olan Güldür Güldür, sezon finali yapmasına rağmen bir daha Show TV'de yayınlanmayacaktı. Ancak programın sevenlerine son bir müjde daha verildi.

BKM imzalı Güldür Güldür Show, geçtiğimiz sezonlarda yayınlanmamış olan bir bölümüyle Show TV'de ekranlara gelecek. Güldür Güldür Show'un yeni bölümü 20 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Show TV resti çekince kanalsız kaldı! Güldür Güldür Show'dan flaş hamle - Sayfa 3

Bir an önce kanal bulmalı: Tekrarlarının sürekli yayınlandığı ve 7'den 70'e herkesin beğendiği Güldür Güldür Show'un sevenleri alınan bu karara sevinirken, programın bir an önce yeni kanal bulması ve ekranlara yeniden dönmesi umut ediliyor.

Yeni sezon ne zaman?: Sevilen programın yeni sezonda ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise henüz netleşmedi.

Ocak ayında başlayabilir: Güldür Güldür'ün yeni sezonun 2020'nin Ocak ayından sonra başlayacağı ise medya kulislerinden gelen haberler arasında.

Show TV resti çekince kanalsız kaldı! Güldür Güldür Show'dan flaş hamle - Sayfa 6

Oyuncu kadrosunda kimler var?: Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar