RATİNG

Show TV ana haberde rating patlaması!

Ciner Grubu'na katılan Show TV'nin rating başarısı hafta sonu ana haber bülteninde devam ediyor. Pınar Erbaş'ın sunduğu bülten rakiplerine fark attı...

Show TV ana haberde rating patlaması!
GAZETECİLER.COM
Ekranlardaki rating rekabeti yaz aylarıyla biraz durulsa da ana haber bültenleri arasındaki yarışta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ciner Grubu'nun bünyesine katıldıktan sonra ana haberde iddialı bir konuma gelen Show TV, hafta sonuna damga vurdu.

HAFTA İÇİ ERHAN ÇELİK HAFTA SONU PINAR ERBAŞ FARKI

Ana haber anchormani olarak Erhan Çelik'i transfer eden Show TV ratingdeki başarısını haftasonu bültenine de taşıdı. Kanalın haftasonu ana haber yüzü olan Pınar Erbaş rakiplerine esaslı bir fark atarak dikkat çekti. 2.19 rating ve 11.47 share ile Ben Bilmem Eşim Bilir'in ardından en çok izlenen ikinci yapım olan Show Ana Haber diğer bültenleri ise ardında bıraktı. Erhan Çelik ile hafta içi atağa kalkan Show Haber böylece hafta sonu da yükselişe geçti.

PINAR ERBAŞ KİMDİR?

1987 doğumlu Pınar Erbaş, ilkokuldan başlayarak, tüm eğitimini Galatasaray'da yaptı. Galatasaray Üniversitesi'nden mezun olan Erbaş, çeşitli TV ve gazetelerde çalıştı. İngilizce, Fransızca ve İtalyanca'yı çok iyi derecede bilen Pınar Erbaş, dört yıl boyunca Gazete Habertürk haftasonu eklerinde kültür-sanat röportajları gerçekleştirdikten sonra Show TV'nin haftasonundaki Ana Haber yüzü oldu.
ÇOK OKUNANLAR