MEDYA KÖŞESİ

Seyyar FETÖ'cüler Sabah yazarının radarında

Sabah yazarı Ferhat Ünlü, 4 bin firari üyesi olan FETÖ’nün kimi imamları ve yöneticileri sık sık ülke değiştirdiğini yazarak bunlardan Ekrem Dumanlu ve Mustafa Yeşil'le ilgili de bilgi verdi.

Seyyar FETÖ'cüler Sabah yazarının radarında

Ferhat Ünlü FETÖ'nün firar haritasını yayınlamış ve hangi örgüt yöneticisinin nerede olduğunu istihbarat raporlarına dayanarak açıklamıştı. Sabah'taki bugükü yazısında ise sürekli yer değiştiren yani 'mobil' ya da 'seyyar' FETÖ'cüler'den bahsetmiş. Bunların başında ise Ekrem Dumanlı geliyor.

Ekrem Dumanlı geçen ay Amerika'da bir alışveriş merkezinde başında bere ve gözünde gözlükle gezerken görüntülenmişti. 

İŞTE FERHAT ÜNLÜ'NÜN SEYYAR FETÖ'CÜLER YAZISI

Sık yer değiştiren FETÖ imamlarından biri Zaman Gazetesi'nin eski yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı. HDP'li Gültan Kışanak'la yaptığı görüşme sonrası HDP/PKK-FETÖ ittifakının temellerini atan Dumanlı, son olarak ABD'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Örgütün medya imamlarından olan Dumanlı, tanınmamak için bere ve güneş gözlüğü takmıştı. Dumanlı'nın ABD'den önce Avustralya Melbourne'de bulunduğuna dair istihbari bilgiler var.

Ülke değiştiren önemli FETÖ imamlarından biri de Mustafa Yeşil. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanlığı yapan Yeşil, hakkında soruşturma açılacağını öğrenince 29 Nisan 2015'te Almanya'ya gitmişti. Yeşil ardından ABD'ye geçti. Şu anda orada olduğu sanılıyor.

FETÖ, yaşam için elverişli olmayan Antarktika dışında dünyanın tüm kıtalarını firar alanı olarak kullanan bir küresel örgüt. Önem verdiği imam ve yöneticilerinin de sık sık yer değiştirmelerini sağlayarak onları koruyor. Firar ve dünya sathında yer değiştirmeler de, zaten ruhen ve fiziken vatansız olan örgütün küresel, gayri-milli karakterini perçinliyor.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar