MEDYA KÖŞESİ

Şeyma ve Acun neden ayrıldı? Hürriyet yazarı açıkladı

Acun-Şeyma ayrılığı hakkında bomba iddialar gündeme geldi. Hürriyet yazarı Onur Baştürk, magazin gündemini sallayan ayrılığın nedenini kaleme aldı.

Şeyma ve Acun neden ayrıldı?  Hürriyet yazarı açıkladı

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın flaş bir kararla boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin ayrılık nedeniyle ilgili birçok iddia gündeme geldi. Hürriyet Kelebek yazarı Onur Baştürk de Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ayrılığını köşesinde taşıdı.

Baştürk, herkesin bir 'aşk kaçamağı aradığını' söyledi. "Ani boşanma haberiyle beraber pazartesi günü dedikodu rekoru kırıldı!" diyen yazar, ayrılık nedenini şu sözlerle açıkladı:

"Şeyma kendi yörüngesinde ahenk içinde dönmeye başlayan, yüksek enerjisinden dolayı ışık hızıyla kainat kainat dolaşan apayrı bir gezegen olup çıkmıştı son iki yılda.
Büyümüştü, özgüveni yedi kat göğe ermişti, “Var mısın Yok musun” zamanında başladığı nokta A ise artık Z’yi filan da geçmişti.
Bana kalırsa Acun bu hızlı gelişimi, dönüşümü her zaman sevdi, destekledi, gülümseyerek uzaktan izledi ama esas gönlünü düşürdüğü kadın filmin en başında tanıştığı kendi halinde, hayat deneyimi henüz sıfır kilometre Şeyma’ydı.
Esas unutamadığı oydu.
“Burning Man”deki milyon takipçili Şeyma pek değil.
İlişkilerde hep olur ya, bir taraf diğerine “Sen çok değiştin” der, “İlk baştaki gibi değilsin.”
Sonra da “dünyalar, zevkler ayrı” denmeye başlanır ve dünyalar gerçekten ayrılmaya başlar. Burada da öyle bir döngü var sanki.O döngünün sonunda da kaçınılmaz son."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar