GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Sevilay Yükselir

A Haber

Sevilay Yükselir

Sevilay Yükselir'in Yüzde Yüz Siyaset programında, Soma'da, Başbakan'ın danışmanı Yusuf Yerkel'in  kravatını çeken, ana avrat küfür eden, hatta yumruk atan göstericiler arasında kaldığı iddiasını açık seçik yalanlayan bir görüntü yayınlandı.

Görüntülerde, Başbakanın konvoyu geçerken bir araca tekme atmaya çalışan ancak tekmesi boşa giden eylemci, önce yanı başındaki özel harekatçı polisler tarafından yaka paça yere yatırılırken görülüyor, ardından da Yerkel'in koşarak geldiği ve şahsa tekme attığı görülüyor.

A Haber'de, "Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Birimi'nin elde ettiği görüntüler" diye sunulan, ancak izleyenlerde iddia edilenin tam aksi kanaat yaratan bu görüntüler, son günlerin en çok konuşulan görüntüleri olmaya aday.

Tabi Yüzde Yüz Siyaset programı ve Sevilay Yükselir de...

İLK DEĞİL GÜLEN KASETLERİNDE DE BENZERİ YAŞANDI

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset, geçen haftalarda da izleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştı.

Program öncesinde "Fethullah Gülen'in hiç yayınlanmamış görüntüleri" diye yapılan reklamdan sonra Gülen'in eski tarihli vaaz kasetleri yayınlanmış,  sosyal medyada da program alay konusu olmuştu.

Sevilay Yükselir'i yeniden günün televizyoncusu ilan ederken, merak ettiğimiz bir şeyi de soralım: "Sevilay Yükselir, programda yayınlanması için önüne getirilen videoları hiç izlemiyor mu acaba?"

ÇOK OKUNANLAR