GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Sevilay Yükselir

A haber

Sevilay Yükselir
A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset, dün akşam izleyenleri hayal kırıklığına uğratırken cemaatin de geyik konusu oldu. Program için "Fethullah Gülen'in hiç yayınlanmamış görüntüleri" diye eski vaaz kasetlerinin yayınlaması sosyal medyada da tepkilere neden oldu. 

Programda Fethullah Gülen kızınca bakın neler diyormuş diye verdikleri videoya Twitter'dan tepki yağdı.  

Sevilay Yükselir'in "Fethullah Gülen birine kızdığı zaman nasıl değişiyor? Kendinden geçiyor" diye iştahla yayınlandığı video, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Fidel Okan tarafından açıklığa kavuşturuldu.

Videoda, Fethullah Gülen Necdet Başarır'a sinirleniyor ve "Necdet hoca bundan böyle küçük Fethullah'ın babasıdır" diyor. Ancak burada Gülen, Yükselir'in ima ettiği manada konuşmuyor.


KÜÇÜK FETHULLAH NECDET BAŞARIR'IN OĞLU ÇIKTI

Fethullah Gülen'in yayınlanan kasetinde "Küçük Fethullah" dediği kişi Necdet Başarır'ın oğludur. Gülen, sitem ederken "Biz de bundan böyle Necdet Başarır'ı küçük Fethullah'ın babası olarak anarız" demek istemektedir. Sevilay Yükselir, kaseti yayına verirken bu gerçeği gizleyerek negetif bir algı oluşturmaya çalıştı.

Fidel Okan'ın gerçeği açıklamasının ardından, Sevilay Yükselir "Aslında çok kötü sözler söylediği videolar var, ama burada video eksik" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Sevilay Yükselir A Haber'de Fethullah Gülen'in skandal görüntüleri diye vaaz kasetlerini yayınlaması ile negatif anlamıyla günün televizyoncusu olmayı da haketti.
ÇOK OKUNANLAR