POLEMİK

Sevilay Yılman'dan Melis Alphan'a "ensest" çıkışı!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Melis Alphan'ın dünkü yazısına tepki göstererek, Doğan Grubu'nu milletten özür dilemeye davet etti.

Sevilay Yılman'dan Melis Alphan'a "ensest" çıkışı!

Hürriyet yazarı Melis Alphan, dün köşesinden Murat Başoğlu olayına şaşırmamak gerektiğini çünkü bir araştırmanın sonucuna göre Türkiye'de ensest oranının yüzde 40 olduğunu iddia etmişti. 

Bu Türkiye'de her 10 kişiden 4'ü ensest ilişki yaşıyor demektir ifadesinin altını kalın çizgilerle çizen Melis Alphan'a sosyal medyadan tepki yağdı. 

Habertürk yazarı Sevilay Yılman da Alphan'a tepki gösterenler arasındaydı. Yılman : "Hürriyet yazarının ülkenin yarısını sapık gösterme çabası neyin hesabıyla yapılıyor?Bence Doğan Grubu özür dilemeli tüm Türkiye'den!!!''" dedi.

 Yılman sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı...

''Bu oranı verebilmek için somut bir bilimsel veri olması lazım.Var mı peki?Yok!O halde ülkenin % 40'ını sapkın/sapık ilan etmek neyin nesi? Bir köşe yazarının salt gündeme gelmek ve tartışılır olmak için ülkenin yarısını sapık/sapkın diye yaftalaması kabul edilemez!Edep yahu!''

''Sakın bu dediğimden "Türkiye'de ensest yok!" manası çıkmasın.Elbette var ama bu oran Avrupa'da ki % 7 oranından bile düşüktür. Hal böyleyken Hürriyet yazarının ülkenin yarısını sapık gösterme çabası neyin hesabıyla yapılıyor?Bence Doğan Grubu özür dilemeli tüm Türkiye'den!!!''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar