MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman'dan İmamoğlu'na: İstanbul demek Livaneli mi demek?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman bugünkü yazısında Ekrem İmamoğlu'nun Zülfü Livaneli konserlerine olan sıkı takibini köşesine taşıdı.

Sevilay Yılman'dan İmamoğlu'na: İstanbul demek Livaneli mi demek?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tatile çıktı. Daha önce de Zülfüt Livaneli konserlerine giden İmamoğlu, Livaneli'nin Bodrum'daki konserini de kaçırmadı. 

Bu durum gözünden kaçmayan Sevilay Yılman, "İstanbul’un dünya kadar sorunu olduğunu, kaybedecek tek bir saat bile olmadığını söyleyen kişi İmamoğlu’nun kendisi değil miydi ?" ifadesini kullandı. 

Yılman İmamoğlu'na "Çok pardon ama sektirmeden tüm Livaneli konserlerini takip etmek, sonunda millete ;” Ya baba hayırdır ! N’oluyor ? “ sorusunu sordurtmaz mı ? “Ekrem İmamoğlu İstanbul’un yönetimini değil, Zülfü Livaneli’nin konserlerini takip ediyor !” dedirtmez mi ?" sorusunu yöneltti. 

İŞTE SEVİLAY YILMAN'IN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM


İstanbul’un çiçeği burnunda ki başkanı Ekrem İmamoğlu’nun son 6 ayda çok fazla yorulduğunu… 


Hem fiziken hem de ruhen çok yıprandığını görmemek ayıp olur tamam.

Hepimiz gibi, herkes gibi onun da dinlenmeye, ailesine zaman ayırmaya, tatil yapmaya, keyifli anlar yaşamaya hakkı var ona da tamam! Ancak benim anlamadığım br nokta var.

İmamoğlu için keyif demek herhalde sadece Zülfü Livaneli konserlerine gitmek anlamına geliyor. Çünkü saydım…

Şu son 3 ayda üç Livanel konserini izledi. Birincisi Kıbrıs’taydı. Hem de seçimin en kritik aşamasında… İkincisi 2 hafta önce İstanbul’da Harbiye Açıkhava’ydı. Üçüncüsü de üç gün önce Bodrum’daydı.

İstanbul’un dünya kadar sorunu olduğunu, kaybedecek tek bir saat bile olmadığını söyleyen kişi İmamoğlu’nun kendisi değil miydi ?

Tamammmm…

Livaneli çok büyük sanatçı… Çok kıymetli bir ses… Allah var seçim süresi zarfında da çok destek oldu kendisine eyvallah… Hadi diyelim yakın arkadaşlığın, dostluğun, sanata olan saygının hatırına kalkıp 15 gün önce İstanbul da düzenlenen konserine gittin...

Ee birde buradan kalkıp taa Bodrumlara gidip aynı konseri izlemek niye ?

Bu hal ve hareketler İstanbul’un sorunlarını söylediğin kadar da ciddiye almadığın anlamına gelmiyor mu ?

Çok pardon ama sektirmeden tüm Livaneli konserlerini takip etmek, sonunda millete ;” Ya baba hayırdır ! N’oluyor ? “ sorusunu sordurtmaz mı ? “Ekrem İmamoğlu İstanbul’un yönetimini değil, Zülfü Livaneli’nin konserlerini takip ediyor !” dedirtmez mi ?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar