MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman'dan Bahçeli'ye: İtiraz etmeye devam edeceğim

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Bahçeli'nin ilanının içeriğini okuyunca şoke olduğunu söyledi.

Sevilay Yılman'dan Bahçeli'ye: İtiraz etmeye devam edeceğim

Bahçeli'yi genel af konusundaki çağrılarından dolayı eleştirdiğini söyleyen Yılman, " Bunu iddia ettiği gibi bir algı amacıyla falan değil, kamuya sorumluluğu olan bir gazeteci olarak yerine getirdim. Ve hiç de pişman değilim. Dün bu konuda ne düşünüyorsam aynısını devam ettireceğim" dedi.

REDDEDİYORUM BU SUÇLAMAYI SAYIN BAHÇELİ!

DÜN sabah uyandığımda arkadaşımdan gelen, “Uyan Sevilay! Bak Devlet Bahçeli senin için gazetelere ilan vermiş!” mesajını görünce “N’oluyor”dedim ve panik oldum. Sonra mesajı açıp da Bahçeli’nin dün birkaç gazeteye verdiği ve aralarında benim de olduğum 70 gazeteci ve televizyoncuyu kapsayan ilanın içeriğini okuyunca şoka girdim.

Partisine ve kendisine seçim öncesi gerek oy oranlarıyla gerekse izlediği siyasetle ilgili kim eleştiride bulunmuşsa, “iftira, itham ve isnat”ta bulundukları gerekçesiyle teşekkür etmiş. Ben dün sosyal medya hesabımdan yanıt verdim Sayın Bahçeli’ye ama bir de buradan yazayım.

Evet kendisini genel af konusunda yaptığı ısrarlı çağrılarından dolayı eleştirdim birkaç kez. Ancak bunu iddia ettiği gibi bir algı amacıyla falan değil, kamuya sorumluluğu olan bir gazeteci olarak yerine getirdim. Ve hiç de pişman değilim. Dün bu konuda ne düşünüyorsam aynısını devam ettireceğim ve ola ki Sayın Bahçeli bu genel af konusunu, “Söz verdim seçmenimize!”deyip tekrar gündeme getirirse ben de yine aynı şekilde itiraz etmeye devam edeceğim.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar