MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman'dan Akit muhabirine sert tepki

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'in Kılıçdaroğlu'na ilişkin skandal açıklamasına Habertürk yazarı Sevilay Yılman da tepki gösterdi.

Sevilay Yılman'dan Akit muhabirine sert tepki

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi.

Hakkında soruşturma açılan Özmen'in  açıklamalarına ilişkin  'zırvalık, saçmalık' yorumunda bulunan Sevilay Yılman, "Ancak zırvalık da olsa sessiz kalmamak, kulak tıkamamak düşüncesindeyim.Birinin ama lafını dinledikleri, kale aldıkları birinin ya da birilerinin bunlara artık “DUR” demesi lazım…" ifadelerini kullandı.

Zırvalık ama müsamaha gösterilemez!

Adını anmayacağım… Zira bir televizyon programında bu ülkenin ana muhalefet liderinin asılmasını bekleyen bir toplum olduğunu söyleyerek şöhret olmak, gündem olmak isteyen bir şuursuzun ekmeğine yağ sürmek istemiyorum…

Ancak şunu söylemem lazım…

Toplumda böyle bir istek ya da beklenti yok o kesin! Bu vatandaşın söylediği tam bir zırvalık, saçmalık o da kesin!

Ancak zırvalık da olsa sessiz kalmamak, kulak tıkamamak düşüncesindeyim.

Birinin ama lafını dinledikleri, kale aldıkları birinin ya da birilerinin bunlara artık “DUR” demesi lazım…

Çünkü Allah muhafaza bugün; “Yahu zırvalıyor!” deyip görmezden gelinen bu şuursuzlar yarın “Nasıl olsa kimsenin bir şey dediği yok” deyip bu zırvalığını devam ettirmeye, ileriye taşımaya kalkışabilir…

Aman diyorum! Aman…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar