MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman yazdı: Maranki'nin kastettiği o silahlar araştırılmalı!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, savcının Ahmet Maranki'nin Belgrad Ormanı'ndaki olduğunu söylediği silahların bulunması için gereken işlemi başlatıp başlatmayacağını merak ettiğini söyledi.

Sevilay Yılman yazdı: Maranki'nin kastettiği o silahlar araştırılmalı!

Ahmet Maranki'nin alenen provokasyon yaptığını söyleyen Habertürk yazarı Sevilay Yılman, "Hadi diyelim ki o ifadeleriyle kastettiği gerçekten de dış güçler, terörist hainler filan ama o “Belgrad Ormanı’nda ağacın dibine gömdüğümüz talim şeyleri” dedikleri ne olacak? Belli ki kastettiği silahlar. O silahlar araştırılacak mı? Gömdüğü yer neredeyse gidip bulunup çıkarılacak mı? Dış güçler, teröristler filan... Sonuçta bu adam birilerine karşı kullanmak için ormana silah gömdüklerini açıkça söylüyor." ifadelerini kullandı.

MARANKİ’NİN KASTETTİĞİ O SİLAHLAR ARAŞTIRILMALI!

KİMDİR bu adam bilmiyorum. Adının önünde profesör yazıyor ama gerçekten o unvana sahip mi emin değilim, ama bu adamla ilgili tek emin olduğum şey tam bir provokatör olduğudur. Alenen provokasyon yaptığıdır. Öyle olmasa bir TV programında, canlı yayında, “Kan ağlıyor içimiz. Şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, umudum Kaf Dağı’nın arkası 25 Haziran’dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı’nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkacağız sokağa artık” diyerek alenen tehdit savurmaz bir kimse.

Neyse... Maranki hakkında, “basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek”ten soruşturma başlatılmış. Normal bir hukuk düzeninde bu saçma sapan tehdidi yaptığı için Maranki’nin tutuklanması gerekir ama biz biliyoruz ki bir biçimde kıvıracak savcının karşısında ve “Ben o ifadelerle dış güçleri, terör örgütlerini kastettim” deyip tutuklanmaktan yırtacak.

Hadi diyelim ki o ifadeleriyle kastettiği gerçekten de dış güçler, terörist hainler filan ama o “Belgrad Ormanı’nda ağacın dibine gömdüğümüz talim şeyleri” dedikleri ne olacak? Belli ki kastettiği silahlar. O silahlar araştırılacak mı? Gömdüğü yer neredeyse gidip bulunup çıkarılacak mı? Dış güçler, teröristler filan... Sonuçta bu adam birilerine karşı kullanmak için ormana silah gömdüklerini açıkça söylüyor.

Merak ediyorum... Soruşturmayı yapan savcılık, Belgrad Ormanı’nda olduğunu söylediği o silahların bulunması için gereken işlemi başlatacak mı?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar